Beauty

Merry Berry Nagellakjes

DSC_3704Wie heeft er al kei veel zin in de feestdagen??!!

Ik zeker in ieder geval wel! Het maakt mij zo blij met al die lichtjes, cadeautjes, de muziek, eten (al het lekkere eten yummie) én vooral al het gezelligheid rondom aan de eettafels met vrienden en familie’s. Ook was ik al afgelopen weekend al bezig met kerstkaarten schrijven. Vind ik zelf persoonlijk wat hebben dan een digitale post. Ook is dat een heerlijk bezigheids therapie.

Vandaag heb ik 3 vrolijke mooi nagellakjes van Essence uit de lijn Merry Berry. Het leek mij weer eens keer leuk om nagellakjes te reviewen voor jullie. Want dat is al een tijdje geleden dat ik dat heb gedaan. Ik zag ze bij de Trekpleister staan in een mooie display wat altijd in het midden staat. Ik moet wel bij zeggen dat het mij opviel hoe gewild ze waren, want er stond bijna niks meer van de anderen producten. Het kon ook zijn dat die dag  5 december was en dat de mensen op de laatste moment nog kleine cadeautjes moesten inslaan.

Maar goed ik heb deze 3 nog kunnen bemachtigen en ook vond ik ze té leuk om te laten staan.

De potjes hebben allemaal een schattige gouden ronde dop. Ook door de gouden sier letters ziet het erg luxe uit. Alle nagellak potjes hebben een inhoud van 8ml.

Kleur 02 Purple with purpose.
DSC_3708

Kleur 04 Red rocks.
DSC_3710

Kleur 01 Love my golden pumps.
DSC_3709

Hier zie je dat ik alle drie de kleuren heb gebruikt.
DSC_3700

Mijn oordeel over deze schattige nagellakjes is eigenlijk beetje teleurstellend.

Ik begin eerst met de dop zelf. Het ziet er hartstikke schattige uit met de gouden ronding. Maar laat ik eerlijk in wezen niet iedereen heeft dezelfde hand of vingers. Ik kan ook begrijpen dat niet alleen pubers of tieners Essence kopen maar ook volwassenen vrouwen. Vandaar dat ik dit ook bij vermeld voor de volwassenen vrouwen die dit eventueel lezen. Dus als je b.v. snel last krijg van zweet handjes dan heb je geen grip op die dop door de ronding. Het is ook niks al je geen vaste hand heb. Ook is het best welk klein vanaf de dop t/m het einde van de kwastje is ongeveer 3 cm in totaal.

De paarse kleur ik weet niet wat ze met het substantie hebben gedaan, maar het brengt gelijk stroperig aan en daardoor krijg je ook niet gelijkmatig aan en het dekt niet naar één keer.

De kleur althans dat hebben ze gegeven Red rocks. Dus ik ga ook van uit dat het een rode kleur is. Ik vond het ook wel raar want als je naar het nagellak potje kijkt zie je geen rood en als ik op mijn nagels aanbrengt zie ik óók geen rood maar roze. Erg vreemd maar dat wilt niet zeggen dat ik de kleur ”roze” niet mooi vind. Had eigenlijk de kleur rood verwacht ook vanwege de naam die ze hebben gegeven. En deze brengt wel fijn aan en het dekt naar 1x al, zelf doe ik altijd bij alle nagellak 2x aanbrengen.

De doorzichtige lak met gouden flakes erin. GEWELDIG dit nagellak kleur althans de flakes er komt zoveel op je nagels dat ik een pluspunt vind. Meestal moet je toch aantal keren met je kwastje in het nagellak potje in dippen mocht je écht die flakes willen. Écht leuk voor een feestje natuurlijk met de kerstdagen en oudjaars avond.

Zelf zou ik de paarse kleur jullie niet aanraden ook al kosten ze €1,99 euro. Vind het ontzettend erg jammer en ook de kleur Red rocks. Die brengt wel fijn aan maar het is géén kleur rood. De doorzichtige met gouden flakes écht een aanrader je kunt deze op alle kleuren overheen lakken.

Ik heb ze bij de Trekpleister gehaald maar die hebben ze ook bij de Kruidvat filialen.
Hebben jullie al iets uit deze collectie Essence Merry Berry?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Het zag er leuk uit die potjes, had er nog niet zo bij stil gestaan dat dat ronde dopje dan best onhandig kan zijn. Die gouden flakes geven na wat moeite wel een heel mooi resultaat!

    1. Jááá ze zien er erg cute uit! Ik kan voor sommige begrijpen dat die ronde dopje misschien niet handig zijn. Maar het idee van Essence om ronde dopjes te doen is leuk. De gouden flakes is inderdaad erg mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.