Fashion, Lifestyle, Persoonlijk

Mijn dierbaarste op een fotosieraad


Ben je benieuwd wie mijn dierbaarste persoon is?

Ik werd gevraagd door Names4ever of ik een artikel wilde schrijven voor een foto sieraad. Een sieraad waar jouw dierbaarste persoon of dier op staat op een hanger. Ik moest eerlijk toevoegen, nou ben ik niet zo’n persoon die sieraden draag met een dierbaarste persoon erop. Meestal heb ik gewoon een foto met een leuk foto lijstje omheen in mijn woonkamer staan. Toch leek het mij wel leuk om een hele oude foto op een hanger te plaatsen.

Ik heb mijn bestelling gedaan en kreeg best wel snel mijn levering thuis gestuurd (eigenlijk nog geen week). Het zit in een leuk vierkanten doosje met een strik omheen.

Ik heb gekozen waar ik samen met mijn moeder opsta. Hier was ik 2 jaar oud geworden en was genomen bij mijn opa en oma in de voortuin. Zie je een beetje gelijkenis van toen en nu?

Mijn moeder is toch één van mijn dierbaarste personen. Logisch natuurlijk, want ja ik heb maar één moeder. Mijn moeder was er meer voor mij dan mijn vader. Want mijn vader was altijd aan het werk en die zag ik bijna 7 dagen in de week niet. Dus dan maakt het band tussen mij en mijn moeder hechter.

Ik heb gekozen voor een zilveren hartvormige hanger met zelf uitgekozen ketting in de stijl Venetiaans. De ketting zelf is 45-50 cm lang. Daarnaast kun je ook nog in andere 3 verschillende stijl kettingen kiezen, waar ook onder speciaal voor kinderen. Zelf had ik niet verwacht dat het hanger zelf best wel groot was, maar toch vind ik het mooi uitzien door ook met al die patroontjes aan de zijkanten is in verwerkt. Ook de foto die in het hart is ingegraveerd ziet er ook héél goed en netjes uit!

Ben zeker tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van Names4ever en kan het iedereen aanraden!
Fotosieraad is ook erg leuk om bijvoorbeeld voor Moederdag 14 mei als cadeau te geven. Dus dit is eventueel een tip, mocht je eventueel nog niks in je gedachten hebben. 😉

Alles wat Names4ever verkoopt is écht goud en zilver. Alle gouden sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud en ook voorzien van een keurmerk 585. Ook hebben de zilveren sieraden een keurmerk 925. Wat ook fijn is om te weten dat alle sieraden nikkelvrij zijn.

  • Voor meer informatie kijk op de website Names4ever.

Wie is jou dierbaarste persoon of dier?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Lief hoor! Mijn dierbaarste is uiteraard mijn dochter haha

    1. Dat geloof ik graag Jolanda! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.