Persoonlijk

Mijn favorieten producten voor in de wintermaanden


Het is natuurlijk logisch dat je in de zomermaanden andere producten gebruikt dan in de wintermaanden. Sommige producten kan ik écht niet zonder, vooral in de wintermaanden. Ben je benieuwd wat voor producten dat zijn, lees dan gauw verder.

Nivea Care
Dit gebruik ik al een tijdje en vind hem geweldig! De creme trekt inderdaad snel in en plakt sowieso niet. Dit gebruik ik alleen voor mijn gezicht, maar dit kun je ook gebruiken voor je heel je lichaam. Een simpele creme, niet te duur en hij doet wat het belooft. Helaas geen SPF in, maar in de winter schijnt de zon hier in Nederland niet overdreven veel zoals in de zomer maanden. Dus dan vind ik het zelf niet zo erg dat er geen SPF erin zit.

Clinique chubby stick
Een moisturizing lip colour balm of ook wel een lipbalm met een kleurtje. Hier heb ik al een keer een  artikel overgeschreven. Niet goedkoop, maar ik ben er wel erg tevreden over en moet ook onderhand weer een nieuwe kopen. Daarnaast heb je ook in andere verschillende kleuren, zelf heb ik op dit moment 07 super strawberry. De lipbalm voedt ook, geeft een fijn gevoel en brengt makkelijk aan.

Beauty Kitchen Body oil caring & anti-ageing
Alle producten van Beauty Kitchen is met 100 procent natuurlijke ingrediënten in verwerkt, dat in Glasgow wordt gemaakt. Hier heb ik ook een artikel erover geschreven. Ik vind producten op olie basis erg fijn en vooral ook in de wintermaanden. Wat ik ook zo leuk aan dit product vindt, is dat het een pipet heeft. Het geur heeft ver weg van Vapo Vicks en wierook, geeft mijn gevoel van rust. Maar de exacte geur ingrediënten zijn abyssinian, patchouli en frankincense. Het trekt snel in, geeft een zacht gevoel en mijn huid krijgt er ook een glowing effect van. Dit gebruik ik meestal ook voordat ik ga slapen.

Purol
Sinds kort gebruik ik Purol en dat gebruik ik voornamelijk voor mijn handen. Mijn handen hebben altijd in de wintermaanden te verduren. Dat ik zelfs niet meer fijn vind! Tijdens de wintermaanden worden mijn handen altijd droog en ook aangezien ik best wel veel mijn handen was op mijn werk, drogen ze helemaal uit. Zo erg dat mijn huid vooral aan de binnenkant van mijn handen sneetjes krijgen en het gevoel van droogheid is dat beide helemaal niet fijn! Ik las op het blikje van Purol “verzachtend en helend voor de schrale en geirriteerde huid”. Nou ik dacht bij mijzelf “kan allicht proberen”. Het is een lekker vettige zalf, wat snel intrekt. Zelf vind ik de geur naar babypoeder ruiken. Maar het belangrijkste is dat het helpt voor mijn huid van mijn handen weer een fijn gevoel te geven en dat het geneest! Ik smeer sowieso voordat ik ga slapen ook mijn handen goed, zo kan ik mijn huid van mijn handen met rust kan laten.

Etos Hair oil care
Degene die benieuwd zijn wat voor haarstyling producten ik gebruik voor mijn haar, kan ik daarop heel kort op beantwoorden en dat is de Etos hair oil care. Inderdaad ik gebruik maar één product voor mijn haar. De hair oil care zorg ervoor dat je haar niet gaat pluizen en dat vooral in de wintermaanden. Bij mij zie ik dat het product zijn werk goed doet, door mijn haar glans en verzorgd uit te laten zien. Mijn haar wordt er ook zacht van. Voordat ik mijn nat haar ga fohnen gebruik ik eerst de hail oil care en dan fohn ik mijn nat haar droog. Doordat ik eerst de hair oil care toepast, beschermt die mijn haar tegen de hitte van mijn fohn. Daarna gebruik ik een klein beetje weer van de hair oil care en die doe ik dan vooral in mijn punten wrijven. Hiermee doe ik met zo’n flesje van 125ml best wel lang mee.

Dit was mijn belangrijkste producten voor in de winter maanden, wat ik écht niet zonder kan.
Nou ben ik erg benieuwd wat jouw favorieten producten zijn voor in de winter maanden?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.