Food

Milka Collage

DSC_4242

Wij als vrouwen zijn dol op chocolade of we nou in een periode zitten of niet lekker in je vel zit is chocolade bijna altijd de beste medicijn. Zelf ben ik erg verslavend aan o.a. alle chocolade van Kinder dus aan bueno, suprise ei enz. Maar ook Milka ben ik erg dol op en dan vooral de variant met oreo erin of met biscuit. Zelf doe ik altijd al mijn chocolade in de koelkast omdat ik het lekkerst vindt.

Zo is er al een tijdje 2 nieuwe repen uit van Milka. De Milka Collage zag ik al paar keren voorbij komen tijdens met boodschappen. Nu was ik wel erg benieuwd naar of deze 2 varianten lekker zijn. En vandaag wil ik dan ook graag met jullie delen.

Op de verpakking zie je framboos, hazelnoot en stukjes pure chocolade bovenop de reep. Nu ben ik wel erg benieuwd of je de pure chocolade goed proef. Want ik weet dat sommige vrouwen die geen pure chocolade lust. Zelf hou ik er wel van maar dan moet het wel van een goede kwaliteit zijn. Voor de rest ziet de verpakking zoals altijd hetzelfde uit van Milka een standaard Milka koe en door het paarse kleur.

DSC_4244

Hier zie je de stukjes goed waar de framboos, hazelnoot en de pure chocolade opzitten. Ze zitten allemaal verdeelt in aparte vakken.

DSC_4246

De tweede variant zie je op de verpakking caramel fudge, biscuit en ook hier zitten stukjes pure chocolade.

DSC_4245

En ook hier zitten ze verdeelt in aparte vakken, als ik zie allebei bekijk trek mij de rode variant het meest aan.

DSC_4248

De voorkant van de reep ziet er zo uit, heel anders dan de achterkant.

DSC_4247

De chocolade bij beide repen zelf is heerlijk zacht van smaak ook romig. Bij de rode variant proef je de framboos erg goed door het zuurtje. En bij die andere reep vond ik de caramel fudge goed aanwezig. De overige stukjes vondt ik erg subtiel waardoor ik de pure chocolade niet eens heb geproefd. Dus voor de vrouwen die geen pure chocolade lusten kunnen gerust deze beide repen kopen. Zelf vondt ik de caramel fudge met biscuit en stukjes pure chocolade het lekkerst. Maar of ik dit weer speciaal opnieuw zou kopen? Nee, zelf zou ik dit niet opnieuw kopen dan hou ik toch liever bij mijn favorieten chocolade.

Hebben jullie deze al uitgeprobeerd en wat zijn jullie favoriete chocolade?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.