Verzorging

Mist like you mean it!


Hydrateer je huid met de nieuwe face mists van The Bodyshop. Ontdek de nieuwe multifunctionele face mists die de huid eenvoudig verzorgen en hydrateren. Spritz regelmatig na het aanbrengen van je make-up op basis van de behoefte van je huid voor een happy skin!

Mandarin Energising face mist
Verrijkt met extracten van mandarijn, camu camu-bes en maca root-wortel uit Peru. Revitaliseert en zorgt voor een glanzend ogende huid.
60 ml – €8

Mint Mattifying face mist
Verrijkt met mint uit Nicaragua, en kaolin uit Engeland, en zeewierextract uit Ierland. Vermindert glans en matteert de huid.
60 ml – €8

Coco Calming face mist
Verrijkt met het natuurlijk verfrissende kokoswater, aloe vera en bisabolol. Verzacht onmiddelijk de huid.
60 ml – €8

Strawberry Smoothing face mist
Verrijkt met extracten van sappige aardbeien en goyave uit Brazilië. Zorgt voor een gladder ogende huid en een egaal ogende teint.
60 ml – €8

Rose Dewy Glow face mist
Verrijkt met frambozenessence en kersenwater uit Frankrijk, en community-trade rozenessence uit Engeland. Verheldert de huid.
60 ml – €8

Face Mists bevatten biologische Community Trade-aloe vera afkomstig uit Campeche, in het zuidoosten van Mexico. Dankzij onze directe relatie met de boeren kunnen wij onze ingrediënten precies herleiden. We kunnen hierdoor tevens ervoor zorgen dat de aloe vera die we gebruiken voor onze producten van optimale kwaliteit is. Het wordt met de hand geplukt om al haar krachten te behouden.

De nieuwe face mists zijn vanaf mei 2018 beschikbaar in-store en op The Body Shop.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.