Beauty

MUA Elysium Elements

2016-04-25-12-07-49-941

Goedemorgen allemaal! Sinds kort bij mij in de buurt verkopen ze bij de Kruidvat MUA of ook wel Make-up Academy genoemd. Zelf ben ik hartstikke blij en dat betekent dat ik niet verder hoef te reizen naar een Kruidvat winkel die wel het merk verkoopt.

Zo kocht ik het oogschaduw palette Elysium Elements. Een mooi simpel strak zwart verpakking met een doorzichtige kijkvenster. Weer wat anders dan ronde pans in plaats van heeft MUA langwerpig pans van gemaakt.

2016-04-25-12-07-49-941

Op de achterkant staan de kleurnamen.

2016-04-25-12-08-43-630

Er zitten 10 verschillende luxe kleuren oogschaduw zowel milde en zachte tinten. Meestal zijn we gewend een oogschaduw palette met bruine tinten erin voor een dagelijkse look. Hier zitten er ook groen, donker oud roze en paars tinten erin. Wat ook ideaal is voor een dagelijkse look als je eventueel wilt afwisselen van bruine tinten. De kleuren die in deze oogschaduw palette zitten noem ik ook wel aarde tinten.

DSC_4947

Meestal zit er bij een oogschaduw palette een applicator bij. Dit keer zit er een dubbelzijdige oogpotlood. In de kleur zwart en bruin. Zelf gebruikte ik vroeger voordat ik vloeibare eyeliner gebruikte heel veel zwarte oogpotlood. Ben nu ook wel benieuwd hoe dit oogpotlood mij bevalt.

DSC_4950

Hier mijn swatches. De eerste foto is van het oogpotlood. De tweede foto had ik de kleuren genummerd, later zag ik pas dat de kleuren namen hadden. Ik zal de namen bijzetten vanaf 1 tot 10. Almond, Gold Khaki, Obsessed, Lavender Mist, Antique Brass, Bazaar, Ash Grey, Copper Peony, Pale Chestnut en Smoke. De kleuren zien er niet verkeerd uit.

DSC_4951    DSC_4952

Ik heb de kleuren gebruikt Almond, Lavender Mist, Gold Khaki en Antique Brass. Ook heb ik het oogpotlood gebruikt in de kleur bruin. Alleen die kleur valt weg ook al heb ik wat dikker aangebracht. Ook vond ik zelf het oogpotlood niet fijn werken, aangezien dat die op mijn hand wel makkelijk de kleur afgeeft. Verder vind ik de oogschaduw prima, alleen tijdens het aanbrengen wat fall outs.

DSC_4973   2016-04-25-12-11-02-866

Elysium Elements is al te verkrijgen bij de Kruidvat voor € 7,99 euro.

Wat vinden jullie van het oogschaduw palette van MUA?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

6 Comments

  1. Wat een mooi pallete, hele mooie kleurtjes! Staan je echt goed!

  2. Geen geld eigenlijk en mooie kleurtjes!

  3. Mooie kleuren hoor, en leuk dat er een oogpotloodje bij zit. Jammer alleen dat hij niet goed werkte. En ook ik mis de matte kleurtjes. Ik heb een MUA undressed palette en die bevalt me heel goed.

  4. Mooi!! Ik vind de paletten van MUA altijd echt top en ook nog eens voor een leuke prijs

  5. Mooie kleurtjes, voor weinig geld 🙂

  6. Mooie palette, alleen mis ik volgens mij matte kleuren :O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.