Beauty

MUA Extreme Metallics

DSC_3290

Goedemorgen allemaal, Vandaag een palette van MUA Extreme Metallics. Aangezien ik eigenlijk bijna nooit MUA koop, had ik dit palette voor mijn verjaardag gekregen. Was natuurlijk super verrast dat ik dit kreeg.

Het zit in een zwart plastic vierkante doosje met in het midden een doorzichtige venster. Waar je de kleuren goed ziet zitten, waarvan ik zelf persoonlijk fijn vind. Deze variant heet Celebrity.

DSC_3290

Deze oogschaduw geeft je een metallic ooglook. Wat houdt dat precies in? Dat deze oogschaduw opvallender zijn dan normale oogschaduw. Door meer glans & hoge pigmentatie.

Er zitten 4 verschillende kleuren in van links naar rechts zilver, lila, paars & donker paars. De kleuren spreken mijn enorm aan & ook omdat de meeste (dus niet alle paarse kleuren) kleur paars bij bruine ogen staan.

DSC_3292

Tijdens het swatchen kwam er best wel veel pigment op mijn vingers. Dus dat beloofde al wat goeds.

DSC_3288

Zoals je ziet zijn de kleuren erg mooi & de pigmentatie super goed!Je kunt zowel met deze metallics oogschaduw zowel overdag als avond look mee maken.

Ik heb alle vier de kleuren gebruik. Ik begin eerst met de lichtste kleur zilver onder mijn wenkbrauw, daarna de lila kleur in mijn arcadeboog. Op mijn ooglid zelf de paarse kleur & in mijn buitenste ooghoek de donker paarse kleur aangebracht.

DSC_3291 DSC_3292

Eenmaal alle vier kleuren aangebracht ben ik erg tevreden over deze kleuren. De pigmentatie is super, brengt goed aan & vooral geen fall outs!

Al met al een super palette én ook nog eens budget! De prijs weet ik helaas niet van omdat ik dit heb gekregen. Maar zoals ik wel weet is dat het merk MUA ongeveer de prijsklasse heeft van Catrice.

Dus mocht je opzoek zijn naar een palette met paarse kleuren d’r in én nog eens budget proof, dan raadt ik je dit zéker aan!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.