Beauty

MUA Luxe Bronze & Sculpt

2016-04-16-15-05-15-517
Contour kit hier en daar je krijgt er niet genoeg van. Ook MUA heeft een contour kit uitgebracht waarvan ik erg benieuwd naar ben. Dus kijk snel met mij mee wat ik er van vind.

De Bronze & Sculpt contour kit wat zie dit ontzettend prachtig uit! Eerlijk is eerlijk zelf vind ik kleur goud ontzettend mooi. Zelf vind ik ook toepasselijk dat dit bij de Luxe lijn behoort.
2016-04-16-15-04-23-100

Als ik het doosje open doe zie je al meteen een prachtige highlighter met vierkantjes patroon erop. Ook zit er een spiegeltje erbij wat altijd handig is.
2016-04-16-15-07-11-309

Als ik de highlighter omhoog lift, zit daaronder de bronzer. Vind het super idee dat ze zo hebben gedaan. Meestal zit er een kwastje of een foundation spons. Was ook eventueel een leuk idee geweest als dat erbij zat.
2016-04-16-15-07-28-647

De swatches zowel in het daglicht en in de zon. De pigment ziet er goed uit! Foto twee die in de zon is gemaakt vind ik zelf persoonlijk mooier, omdat de kleuren warm uitstralen. Ik heb trouwens de contour kit in de kleur medium/dark gekocht. Naast medium/dark heb je ook light/medium.
DSC_4797 DSC_4798

En zo heb ik ook foto’s gemaakt in daglicht en in de zon. Jááá in de zon vind ik prachtig hoe de kleuren eruit zien. Het is net of ik op zon vakantie ben geweest. In het daglicht ziet het ook niet verkeerd uit. Als je met een kwast over de kleuren heen gaat komt er best wel veel kleur op de kwast zitten.
DSC_4808 DSC_4813 DSC_4812

De contour kit wat ik nu heb gekocht in de kleur medium/dark raad ik aan voor meiden of vrouwen die al getint zijn. En de light/medium voor de lichtere huidskleur.

De Bronze & Sculpt Contour Kit kost € 7,49 euro en is al te verkrijgen bij de meeste filialen van Kruidvat of eventueel online.

Welke contour kit merk vind jij het fijnst?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

9 Comments

 1. Wauw wat een plaatje om te zien alleen al de verpakking……love it. Ik vind de foto in de zon ook mooier. Meer bronze en warmer.

 2. Wat een prachtige pigmentatie! Zier er heel goed uit, ik ben hier heel benieuwd naar geworden. Ik heb dan sowieso de lichtste variant nodig haha. xx

 3. Heel mooi kitje! Ik heb de Mua Mosaic bronzer en ben ook zoooo tevreden. MUA is altijd al een beetje heel goed of heel slecht geweest bij mij.

 4. Wat een mooie bronzer kit, staat super mooi op je gezicht! Ook zo fijn dat hij in een doosje twee kleuren heeft.

  1. Leuk om te horen dat je het bij mij super mooi vindt staan 😀

 5. Vind de verpakking zo mooi eruit zien! Ik ben echt verliefd. Zo te zien doet ‘ie het ook goed 🙂

  1. Hi Mariska, Jaahaa denk dat iedereen wel op deze verpakking verliefd is 😉

 6. Ik heb hem ook en vind hem erg mooi!

 7. Deze kit ziet er zo mooi uit he? Alleen de verpakking al is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.