Beauty

MUA Mosaic Switch

Vandaag heb ik 2 prachtig budget producten van MUA. Hoewel ik niet zo snel naar MUA producten pak, komt ook omdat hier in mijn buurt geen kruidvat filialen die dit merk verkoopt. De producten die ik vandaag aan jullie wil laten zien is de Lip Switch Matte Shine- Duo & Mosaic Bronzer.

De mosaic bronzer ziet net als een mozaïek eruit. Het heeft 4 verschillende kleuren van licht beige naar donker bruin. Hoewel je misschien ook 1 kleur kan gebruiken, maar dat lijkt mij lastig omdat de vakjes niet zo groot zijn. Dit is de kleur Sunkissed Glow Shade 2.

DSC_2923

Hier zie je swatch op de eerste foto zie je alle 4 kleuren apart. De pigmentatie is oke. Op mijn gezicht zie je het goed zitten. Het heeft een zachte kleur & heb ze door elkaar gemengd alle 4 kleuren. Ik had meer eerder verwacht dat deze kleur te donker was voor mij.

DSC_2932 DSC_2934

De lip switch is in één product. Aan de ene kant zit een lipgloss & aan de andere kant lipstick. Ik heb de kleur hot fuchsia. Je kunt het zowel apart als samen gebruiken. Ook oogt het product erg clean uit vanwege het witte verpakking met zilveren letters.

DSC_2921

De lipgloss is ook in hetzelfde kleur als de lipstick. Hier zit geen glitters in.

DSC_2922

De lipstick zelf is mat van kleur & de lipgloss is dan de glans. Vandaar ook de naam matte shine duo.

DSC_2933

Hier heb ik de lipstick op. Ow voordat ik vergeet ook zie je hier dat ik de bronzer aan heb gebracht op mijn gezicht. Ondanks dat ik het te donker had verwacht, vind ik wel een mooie gebruinde kleur uitzien. Maar terug naar de lipstick. De kleur vind ik ontzettend prachtig & zomers uitzien. Alleen het aanbrengen ging even stroef. Want je voelt wel dat het droog is, dus dat vindt ik wel wat minder. Maar hij dekt wel mooi in één keer.

DSC_2941 DSC_2943

Hier heb ik zowel de lipstick & daarna de lipgloss aan gebracht. Hierdoor geeft de lipgloss een glans, waardoor je lippen niet droog aanvoelen. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar de lipstick zelf, omdat ik het mooier uit vindt zien. Als het niet stroef & niet droog aanvoelde zou ik zeker wel vaker gaan gebruiken.

DSC_2946 DSC_2948

De mosaic bronzer kost € 3,99 euro & de lip switch matte shine duo kost € 4,99 euro.
Deze 2 producten zijn al te verkrijgen bij een aantal Kruidvat filialen zie meer op hun website.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.