Beauty

MUA Undress Whipped Velvet

DSC_3720

Goedemorgen allemaal, de weken vliegen zo snel voorbij enorm druk zowel thuis en werk maar dat geldt voor de meeste van jullie ook wel.
Ook ivm de feestdagen die eraan komen. Ik merkte vorige week al overdag met boodschappen doen, hoelang je moet wachten voor een parkeer plaats. Zelf heb ik nog geen flauw idee wat ik met de feestdagen ga doen. Sowieso lekker van genieten en geen gestrest. Hebben jullie al wat plannen wat je gaan doen met de feestdagen?

Vandaag heb ik twee mooie budget producten van MUA. Die o.a. bij de meeste (niet bij alle) Kruidvat filialen te koop zijn. De 2 producten zijn de highlighter en een lipgloss.

De highlighter zit in een mooi wit verpakking met een doorzichtige deksel. Deze highlighter bevat shimmer wat volgens mij alle highlighter dat wel hebben. De naam van deze highlighter heet Undress Your Skin. Het heeft een mooie golvende patroon.

DSC_3725

De kleur is licht roze bijna huidskleur. Een mooie glans geeft het af en de pigment is ook goed. De highlighter breng ik altijd op mijn jukbeenderen, maar je kunt ook eventueel onder je wenkbrauwen of op je neus brug aanbrengen.

DSC_3730

De Whipped Velvet in de kleur Spry. Maar wat houdt de kleur Spry in, zou je denken? Volgens MUA is het een bruine kleur. De verpakking zit er simpel uit met een normale applicator. Door de gouden letters op de zwarte dop ziet het inderdaad luxe uit. Als ik de lipgloss open doe, ruikt het erg naar snoepgoed. Wat ik zelf niet storend vindt.

DSC_3722

Wat vinden jullie ziet het bruin uit? Zelf vind ik meer een nude kleur met een glans. Maar wat geeft dat ontzettend een zacht gevoel als je het aanbrengt. Het lijkt wel of je soort van vaseline met olie opsmeert. Zo enorm zacht en het droogt niet eens uit wat ook een pluspunt is. Ik heb het ook niet het gevoel dat ik lipgloss op heb gedaan, want het plakt ook niet.

DSC_3734

Hier zie je mijn beide producten die ik heb op heb gedaan.

DSC_3735

De beide producten ben ik erg tevreden mee, ook al vind ik dat de lipgloss geen bruine kleur geeft maar een mooie nude kleur wat enorm zacht aan voelt. Ook de highlighter geeft een mooie glans af en zeker ook mooi om met de feestdagen op te doen als je niet erg opvallend wilt opmaken.

De Whipped Velvet Spry kost € 4,99 euro.
De Undress Your Skin kost € 5,99 euro.

Beide producten zijn al te verkrijgen bij de meeste Kruidvat filialen en online op hun website.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.