Verzorging

Nacomi coffee scrub


Naast thee liefhebber ben ik ook een koffie drinker. Vooral mijn favoriet is cappuccino. Daarnaast drink ik ook net zo goed normale koffie.

Laatst zag je bij mijn unboxing van Styletone dat er een product bij zat van Nacomi. Nog nooit van gehoord, maar ik was wel erg benieuwd naar het product. Het bedrijf Nacomi komt van Polen af en is ook hier in Nederland te verkrijgen op hun website. Naast coffee scrub hebben ze ook andere geuren o.a. aardbei en kokos.

De verpakking zelf is van papier gemixt met plastic. Zulke verpakkingen vind ik zelf wel wat hebben. Dit had ook eventueel bij Holland & Barrett kunnen staan. Nacomi geeft aan dat dit product vegan, natural, handmade en effective is.

Het is en body scrub van gedroogde gemaalde koffie met daarin argan olie, cacao boter en zeezout. Zo zie vanaf boven hoe de verpakking open gaat.

Zo ziet de gedroogde gemaalde koffie eruit én het ruikt zeker naar koffie.

Hier zie je het beter op mijn hand. Hier en daar zie ook wat suiker tussen zitten voor tegen dode huidcellen.

Hoe gebruik je dit product?
Heel simpel net als andere body scrubs, wrijf je op je lichaam tijdens het douchen of in bad. Dan laat je 5 tot 10 minuten intrekken en daarna was je af met water.

Wat beloof dit product?

  • Koffie stimuleert je bloed circulatie.
  • Suiker verwijdert je dode huidcellen.
  • Zeezout help tegen ontgiften.
  • Cocao boter maakt je huid gladder.
  • Argan olie maak je huid jonger en heeft een antioxiderende werking.

Wat vond ik ervan?
Het wrijft best wel stroef aan op mijn lichaam, waardoor ik ook moest aanwennen dat ik eigenlijk gewoon gedroogde gemaalde koffie aan het wrijven was op mijn lichaam. Verder vond ik niet dat mijn lichaam super héél zacht van werd. De koffie geur is zeker aanwezig nadat ik alles heb afgespoeld van mijn lichaam. Dus als je dit product wilt uitproberen, houd daar zeker rekening mee. En of ik dit product zelf ook zal kopen? Niet echt. Ik heb weleens betere body scrubs gebruikt, die ik ook nog eens fijner vond.

Zoals ik al eerder aangaf is Nacomi  te verkrijgen op hun Nederlandse website.

Wat is jou favoriet body scrub?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.