Beauty

NYC Big Bold & Précis

DSC_3327

Mijn eerste aankoop van het merk NYC. Ik weet niet waarom maar ik loop altijd dit merk voorbij. Voor het eerst dacht ik toch bij mij eigen ik ga toch eens de tijd nemen wat ze nou allemaal hebben. Altijd in de midden van alle make up schappen staat er een display met nieuwe producten erin. Zo stond deze liquid eyeliner ook in een display met nieuwe producten. Ik was er natuurlijk erg nieuwsgierig ernaar & besloot het te kopen.

De verpakking is zwart met zilveren letters erop. Wat mij opviel was dat het woord BIG dik gedrukt opstond. Maar verder besloot ik geen aandacht te geven, maar later wist ik wel waarom.
DSC_3326

Ook op het verpakking zie je hoe het viltstiftje eruit ziet. Het viltstiftje is schuin afgesneden. Verder op de verpakking staat er ook op de deze eyeliner tot 10 uur blijft zitten & dat er 2 in 1 applicator in één zitten zowel voor een dunne & dikke eyeliner te zetten.

DSC_3331

Zo ziet het viltstiftje eruit, ik moet wel bij zeggen dat het wel een dikke viltstiftje is. Doet mij aandenken aan een markeer stift. De kleur van deze eyeliner heet 990 extra black.

DSC_3329

Tijdens het aanbrengen vond ik toch wel in het begin wel lastig hoe ik dit moest aanbrengen. Omdat het stiftje klein, dik & schuin is. Normaal heb ik eyeliners met een punt vorm of een halve ronding. Maaaar het is mij geluk (oefening baart kunst zeggen ze toch)?!

Omdat je met deze eyeliner ook erg een dikke eyeliner mee kan maken. Ga ik toch voor hoe ik het altijd doe.

Met het schuine gedeelte breng ik mijn eerste streep op mijn middelste gedeelte & werk zo naar buiten. Als ik bijna bij mijn buitenste oog hoek kom dan gebruik ik de verste punt die boven uit komt zet ik daarmee een wing. Met het zelfde punt teken ik een streep bij mijn binnenste ooghoek naar het midden toe.

Hier zie je bij normaal dag licht.

DSC_3324

Hier heb ik de foto genomen in de zon.

DSC_3316

Wat is mijn ervaring over deze eyeliner pen van NYC Big Bold & Précis?
Voor beginners zou ik dit niet gelijk aanraden, omdat het stiftje zelf erg dik, kort & schuin is. Voor beginners zou ik aanraden om met een eyeliner pen in een punt vorm te gebruiken vooral als je geen vaste hand heb. Want je hebt ook eyeliners met een kwastje. Zelf vind ik eyeliner pen persoonlijk fijner dan een kwastje.

Ook voor mij blijft het een oefening vooral met deze eyeliner pen van NYC. Voor uitdroging doe ik bij alle eyeliners pennen maakt niet uit wat voor merk op zijn kop terug zetten. Zodat de inkt naar beneden gaat. En als dat niet werkt kun je altijd met een pincet het viltstiftje voorzichtig uittrekken & andersom terug insteken.

De kleur is inderdaad goed zwart & ook erg een pluspunt vind ik dat deze eyeliner goed op zijn plek blijft zitten gedurende hele dag.

NYC Big Bold & Précis is al te verkrijgen bij de Kruidvat voor € 3,49 euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.