Beauty

NYC Individual Eyes & Gel Intensity

DSC_5079
Van alle budget make- up producten koop ik eigenlijk nauwelijks van NYC. Zelf vind ik dat NYC een vergeten make- up merk is en dat geldt ook voor het merk Gosh ( ik weet ook niet of die nog bestaat want bij de Kruidvat is die niet te verkrijgen meer). Vandaag dan ook een review van het merk NYC om ook eens in de spotlight te zetten. Kijk snel met mij mee met deze twee mooie producten van NYC.

Een oogschaduw palette genaamd Individual Eyes in de kleur nr 946 brown eyes basics. Een simpele doosje met een doorzichtige kijkvenster wat altijd handig is.
DSC_5082

Een basic oogschaduw palette als je zo ziet. Alles zit erin wat je nodig heb van primer tot gel liner. Als ik het open maak ligt er een doorzichtige plastic met daarop namen en waarvoor ze dienen. Erg handig als je net begin met make- up te dragen.
DSC_5087

Zoals je ziet zitten er 4 verschillende kleuren oogschaduw . Ook zit er IIIuminator , gel liner en een primer . Voor degene die zich afvragen vragen wat een illuminator is dat is een glanscrème en de meeste zijn van wit of zacht roze van kleur. Verder zit er ook een simpel applicator bij.
DSC_5089

De pigment ziet er niet verkeerd uit.
DSC_5101

Mijn tweede product is een eyeliner genaamd Gel Intensity. Een simpel verpakking in de kleur zwart met duidelijk zilveren letters erop. De kleurnaam heet 001 Leather Black.
DSC_5090

Bij dit product wist ik ook niet wat ik moest verwachten. Moest ik dan ook letterlijk aan een gel denken of…? Nee nadat ik de dop af moest draaien zag ik dit. Soort van een wax in een puntvorm.
DSC_5092

De pigment duidelijk kleur zwart.
DSC_5099

Dan is het tijd om het uit te proberen! Maar voordat ik begin op de achterkant van het oogschaduw palette staat er een beschrijving hoe en waarmee je eerst moet beginnen.
DSC_5083

Op mijn 1e foto zie je dat ik alles heb op zitten behalve de gel liner omdat ik dat de eyeliner pen wilde gebruiken en dat zie je op foto 2.
DSC_5106  DSC_5111  DSC_5112

Ik ben er tevreden over deze twee producten van NYC. De pigment zijn van beide zijn duidelijk van kleur. Een pluspunt voor de beschrijving erg handig voor meiden die net make- up beginnen te dragen. Er zit alles in bij het oogschaduw palette behalve een spiegeltje en een kwastje om de gel liner aan te brengen. Het is ook hoe het heet een basics oogschaduw palette.

Dus zeker een aanrader en het oogschaduw palette kost € 4,99 euro en de Gel Intensity € 3,49 euro. Is te verkrijgen bij de Kruidvat en Trekpleister.

Kopen jullie weleens iets van NYC?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

6 Comments

  1. Je hebt echt gelijk, dit merk wordt volgens mij ook onterecht vergeten. Toevallig heb ik er laatst ook even tussen gekeken. Mooie producten heb je gekozen!

    1. Ja het is ook een schap wat volgens mij wel bijna iedereen voorbij loopt. Daarom ook eventjes weer in de spotlights 😉

  2. Ik heb ook zo’n palletje voor blauwe ogen en vind deze wel fijn. Ik heb ook een lipprimer van NYC. Die is ook fijn.

  3. NYC lijkt inderdaad een beetje vergeten, hoewel ze best mooi spul hebben!

    1. Inderdaad Mariska, ze hebben inderdaad wat mooie producten tussen liggen.

  4. Ik vind de eyeliner er wat dof uitzien. Zelf draag ik liever echt een diepzwarte of anders geen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.