Verzorging

Olaz Essentials BB Cream Complete

2016-06-28-09-28-15-373
Helaas laat de zomer héél af en toe ons in de steek. Hoewel iedereen natuurlijk wacht op dat ene moment dat we weer een terrasje kunnen pakken, naar het strand gaan of heel simpel in je achtertuin zitten. Soms kom de zon ons af en toe gedag zeggen voor maar paar uurtjes. En in dat paar uurtjes wil je toch van de zon genieten.

Omdat ik zelf ook graag van het zonnetje wil van genieten, vind ik ook erg belangrijk dat mijn huid beschermt is tegen de UV stralen. Vooral in de zomer draag ik zo min mogelijk make- up. Zo kwam ik de Olaz BB cream Complete tegen bij de Action. Olaz is best een goed merk en bij de Action verkochten ze € 3,99 euro. Ja, dat kan ik dan niet laten staan.
2016-06-28-09-28-15-373

Een geel simpel recht staande doos met een duidelijke tekst op. De inhoud van de verpakking is 50ml. Ik heb voor de lichte huidtint gekozen. Je heb ook nog voor donker huidtint, maar omdat ik helaas daar niet kan testen was ik bang dat de BB cream voor de donker huidtint bij mij te donker zal vallen. Aangezien ik zelf licht getint bent.
2016-06-28-09-28-35-731

Zo ziet de tube eruit en de opening waar de BB cream eruit komt.
2016-06-28-09-28-53-664

Een fijne BB cream die makkelijk uitsmeert op mijn gezicht. Geeft natuurlijk niet super dekking, maar vergeet niet dat het een dagcrème en foundation in één is. De kleur is voor mij ook gelijk goed. Er zit SPF 15 in wat altijd natuurlijk goed is. Heeft B3, B5 en de BB cream hydrateert 24 uur.
DSC_5478

Een fijne BB cream van Olaz voor lichte huidskleur. Zelf heb ik geen min punten over deze BB cream, ben er tenslotte tevreden mee. Ja, ik zou dit wel aanraden zeker als je net als ik in de zomer maanden zo weinig mogelijk make- up wil dragen en toch je huid wil beschermen. Voor € 3,99 euro voor een goed merk bij de Action te verkrijgen.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.