Beauty, Lifestyle, Verzorging

Opgemaakte producten Juni

Processed with VSCOcam with f2 preset

Het is weer tijd voor mijn opgemaakte producten maand Juni. De vorige keer dat ik voor het eerst over zo’n onderwerp posten werdt er al leuk gereageerd. Dus besluit ik er mee door te gaan voor maand Juni. Laten we snel maar eens gaan kijken.

Reinigsmelk van Trekpleister & cleansing oil oog make up . De reinigingsmelk zit aloë vera, vitamine e & shea butter in wat ook lekker je gezicht ook verzorgd. Cleansing oil is amandel olie wat ik ook erg fijn vindt is dat deze ook makkelijk waterproof make up eraf te halen is. Alleen de enige nadeel is de etiket van de verpakking dat het snel los laat of opkruld.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Nu we toch over het gezicht producten hebben, heb ik aantal bb creams, foundation en een primer opgemaakt. De BB cream van Garnier vind ik het fijner dan Gosh, ze zijn allebei goed smeerbaar alleen ik vindt van Gosh niet dekkend genoeg. Wil je echt een goede budget foundation hebben dan raadt ik je de Essence All About Matt!! aan. Dekking helemaal in orde, is matt, blijft lang zitten & olie vrij. Vooral als je gezicht helemaal glimt is dit wel een fijne foundation. De enigste waar ik niet blij was was de primer van Catrice met name de anti red base. De groene verpakking of kleur voor als primer is bedoeld om je rode vlekken op je gezicht (zoals bv je wangen) te verbergen. Deze vond ik helaas niet dat die mijn rode vlekken weg verdoezeld & deze product had ook nog eens fijne glittertjes erin. Dus nee helaas wordt het niet nog een keer dat ik naar deze product pak.
Processed with VSCOcam with f2 preset

Dan komen we bij de haarproducten. Hebben jullie dat ook dat de conditioner sneller op is dan de shampoo? Nou bij mij wel, ik vindt het erg fijn om lekker veel in mijn haar te hebben. De conditioner van Andrélon vind ik ook erg lekker ruiken naar perzik & een fijn product. Mijn favoriet is de argan olie van Hair Xpertise trekt snel in, verzorgd ook naast je haar je huid & deze ruikt ontzettend lekker! Toni & Guy in haar spray & droog shampoo. De enige wat ik daarop heb te zeggen is dat dit ook erg fijne producten zijn. De droogshampoo geeft absoluut geen witte waas, wat de meeste droog shampoo wel hebben. De haar spray vind ik ook erg goed, doet beide absoluut hun werk & ze ruiken ook nog eens  fijn.

Processed with VSCOcam with f2 preset

En dit waren mijn opgemaakte producten van maand Juni, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om dit te zien.
Tot bij de volgende opgemaakte producten!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Oh zoveel herkenbare dingen. Heb hetzelfde met etiketten! Gek genoeg niet met shampoo etiketten die vaak in aanraking komen met water maar inderdaad meer van de gezichtsproducten. Met conditioner denk ik vaak verkeerd dat hoe meer conditioner ik gebruik, hoe zachter het haar wordt 😉 Hoe maak je zoveel gezichtsbasissen leeg? 😀

    1. Haha ja dat begrijp ik dat je in zoveel dingen herkenbaar zijn. De gezichtbasissen zaten allemaal nog klein beetje in, dus vandaar dat het zoveel lijkt. Maar meestal gebruik ik 1 product & dan als het op is de volgende. Ook is het zo dat ik graag afwissel & de meeste probeer ik uit die ik krijg ook voor mijn blog. Ja dat idee had ik ook altijd hoe meer je conditioner gebruikt, hoe zachter je haar wordt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.