Lifestyle

Opgemaakte Producten Maand Juli

DSC_3010

Vandaag heb ik weer wat producten opgemaakt van de maand Juli.
Soms vraag ik me eigen af hoe komt het dat een anderen best veel producten kunnen opmaken in één maand? Of ben ik nou zo zuining in gebruik? Maar goed ik heb wat paar producten, helaas niet zoveel.

Als liefhebber van bronzers heb ik er één opgemaakt. Dat is de Catrice Sun Matt Bronzing Powder voor medium skin. Deze vind ik erg fijn, de kleur zelf valt niet oranje uit & is matt van kleur. Dit is de kleur 030 medium bronze.

DSC_3016

Om mijn make up eraf te halen doe ik dat met de 2 en 1 melk & tonic van Nivea. Ook erg fijn om te gebruiken.

DSC_3013

Mijn favoriete deoderant van 8×4. Deze ruikt heerlijk naar cranberry, wild rose & musk. Ook dit vindt ik zelf erg goed bij mij werken tegen transpireren.

DSC_3015

Omdat mijn haar is gekleurd, gebruik ik sindsdien altijd van het merk Andrélon levendige kleur. Het ruikt naar perzik & de werking van de shampoo vindt ik ook prima werken.

DSC_3014

De Etos douche producten. Ik had eerst de shower foam Lime in huis. En deze was ik gelijk verkocht. De geur ruikt heerlijk naar fris naar lime & ook beetje zoet. Ook elke keer als ik deze gebruikte rook je de geur nog harstikke goed. Dat ik daarna erg benieuwd was naar de andere douche producten van Etos. Zo had ik daarna de shower cream Cocos gehaald. Alleen de substantie vond ik zelf erg  aan de dunne kant. De geur cocos was alleen in het begin te ruiken, daarna vervaagde hij al gauw dus dat is wel jammer.

DSC_3011

En dit waren mij opgemaakte producten van maand Juli, ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te zien.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.