Beauty, Lifestyle

Opgemaakte Producten Maand September

DSC_3332Goedemorgen allemaal!! De week is weer bijna voorbij & zo is de maand september voorbij gevlogen. En vandaag zitten we dan in de maand oktober, maar voordat ik écht maand oktober in ga wil ik toch nog mijn opgemaakte producten laten zien van maand september.

Het is helaas niet veel wat ik in de maand september op heb gemaakt. Maar de spullen die ik wel heb opgemaakt wil ik natuurlijk met jullie delen!

Dit is geen beauty product maar meer het lifestyle categorie. Omdat ik samen woon & ook nog eens de was moet doen gebruik ik deze heerlijk wasverzachter van Robijn Zwitsal geur. Iedereen weet wel hoe de geur van Zwitsal ruikt & zelf vind ik het lekker ruiken vooral op kleding, handdoeken, lakens etc. Wat ik ook erg een plus punt vindt is dat deze wasverzachter ook nog eens je kleding zacht aanvoelen.

DSC_3336

Degene die mij al een tijd volgen op mijn blog, die weten nu wel dat ik de Andrélon Deluxe shampoo & conditioner gebruik voor gekleurd haar. Zelf heb ik eigelijk niks aan te merken op de shampoo & conditioner. Ik vind ze fijn in gebruik & hij doet zijn werk waar het omgaat.

DSC_3333

Eigelijk heb ik maar één douche product opgemaakt & dat is de Palmolive Smooth Delight. Er zit macadamia olie, cacao & hydraterende melk in. Dit verzorgd je huid ontzettend goed. Ik ben er fan & de geur van macadamia ben ik ook weg van.

De shower foam van Spa Secrets in de geur Argan Oil & Rose. Deze vond ik in het begin lekker ruiken. Bij de Kruidvat hangen nou ook staaltjes waarvan je de geur kan ruiken. Naast Argan Oil & Rose heb je nog 2 anderen geuren. Maar goed ik nam deze mee & wilde het gaan gebruiken. Alleen er kwam eerst alleen maar olie uit nadat ik eerst de fles heb staan schudden. Ik weet ook niet of dat zo hoort dat er eerst alleen maar olie uit komt. Naarmate ik meer ging gebruiken, kreeg ik de substantie moeilijk eruit. Dus ik denk ook waar je op moet drukken kapot is. En ik vind het onhandig, vooral als je eerst alleen maar olie op je hand krijg & je wilt meer heb je eigelijk geen grip meer om op het fles te drukken. En de geur vond ik ook niet meer zo lekker ruiken, hoe ik in de winkel heb geroken. Dus nee dit koop ik niet nog een keer.
DSC_3335

Één van mijn favoriete deodorant 8×4 Beauty. De verpakking vind ik al sowieso erg leuk uitzien. De werking van deze deodorant ben ik ook tevreden over.

DSC_3337

Reinigings  lotion van het merk Trekpleister. dit is voor de normale  & gemengde huid. Er zit aloë vera &  provitamine B5 in. Wanneer ik dit gebruik voelt mijn huid ook fris aan & vind het ook erg fijn om mee te werken.

DSC_3334

Dit kitje kent bijna iedereen wel. De Catrice wenkbrauw kitje. Zo als je ziet is de lichtste kleur helemaal op. Behalve de donkerder kleur maar die bewaar ik. Ik vind deze erg fijn ook in gebruik, de pigment is ook goed & makkelijk mee te nemen voor onderweg. De enige minpuntje is dat de deksel snel los laat en de naam wat boven op dekseltje moet staan gaat ook erg snel eraf. Voor mij is het toch aller belangrijkste dat de pigment goed is.

DSC_3338

En dit waren mijn opgemaakte producten van maand september, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien & tot gauw weer!
Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.