Beauty, Lifestyle, Verzorging

Opgemaakte Producten Oktober

DSC_3433Goedemorgen deze morgen! Het is weer zover de opgemaakte producten die ik in de maand oktober opgemaakt heb.

Ik begin met de haar en douche producten. En zo heb ik voor de zoveelste keer de Andrélon shampoo en conditioner opgemaakt. Maar naast deze shampoo en conditioner heb ik andere bij toegevoegd waar ik ook erg sinds kort fan van ben. Daarover heb ik ook een blogpost over geschreven http://seeyanext.nl/?p=3693.

DSC_3435

Zelf ben ik een grote fan van Palmolive Delicate Care. Dat ik voor mijn vriend ook de Palmolive Men Refreshing had gekocht. Maar helaas kreeg hij uitslag van, maar de geur vondt hij wel lekker ruiken.

Dove kocht ik een keer bij de Action maar die kun zowel bij de Kruidvat en Trekpleister kopen. De zeep zelf is héél licht groen door de pistache. En het ruikt naar magnolia & pistache.Het is geen schuimend zeep, maar meer een creamy zeep.

Melk meisje bekend om haar grote flacons die je wellicht bij de Kruidvat heb zien staan. Nu hadden ze (ik weet niet of het vaste assortiment wordt of is) 2 verschillende tubes waarvan ik de pioenroos & katoen heb gekocht. Door de verpakking vind ik zelf leuk uitzien en de zeep geur vind ik fris ruiken en wat ik ook erg belangrijk vind is  dat deze zeep mijn huid ook niet droog maakt.

Rituals Fortune Scrub erg fijn en het ruikt ontzettend heerlijk naar manderijn & yuzu. Deze raadt ik ook aan als je van deze geur houdt.

DSC_3434

Dit is ook één van mijn favoriete budget eyeliner pen. Zowel de niet en wel waterproof. Per eyelinerpen doe ik toch ongeveer minstens een maand en dat is die ook ver op en opgedroogd. Nu zul je wel denken maar ik zie er drie, dat klopt omdat ik de andere 2 ergens anders uit mijn  make up tas heb uitgevist. Soms dacht ik weleens owja die moet ik weggooien maar in vervolg laat ik het weer inliggen dus vandaar.DSC_3438

Wattenschijfjes en staafjes van de Kruidvat niks mis mee. Reinigings lotion van de Trekpleister heb ik ook niks op aan te merken.DSC_3437

8×4 deodorant wat ik ook altijd en dagelijks gebruik meestal als ik het goed vind en de geur vind ik lekker ruiken, dan koop ik altijd hetzelfde.

De handzeep van Rituals in de geur eucalyptus & rosemary. De fles zelf vind ik al mooi uitzien, maar de zeep zelf? Ik vind het niet zuining in gebruik, aangezien we dagelijks en op een dag onze handen wassen zoveel aantal keer. En het maakt mijn handen ook erg droog, wat ik niet vaak heb met andere handzepen. Naast het geur wat ik wel lekker vind ruiken, vind ik wel erg jammer dat het niet zuining is en het maakt mijn handen erg droog.

De R is weer in de maand, dus dat betekent ( eigelijk altijd ook als er geen r in de maand is) voldoende vitamines innemen zowel groente en fruit. Bij mij vergeet ik af en toe fruit te eten heb ook geen idee hoe het komt. Daarom heb ik meestal fruitsap in de koelkast staan van Coolbest o.a. dat ik toch op die manier fruit vitaminen binnen krijg. Maar het beste is gewoon écht puur fruit eten. En dat doe ik het liefst ook en aangezien bij mij om de hoek er een boerderij is waarvan ze alle verschillende soorten fruit verkopen.

Roter vitamine c is mijn reddingsmiddel en vooral in de winter. Mocht ik nou ziek zijn en meestal heb ik dan ook niks in huis op dat moment (wat ook zo is) dan heb ik altijd Roter in huis liggen in mijn medicijnen kastje. Vitamine C zorgt ervoor tegen een goed weerstand, gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Dit is een bruistablet waarvan je alleen water hoeft bij toe te voegen.

DSC_3439 DSC_3436 DSC_3440

Dit was het dan weer mijn opgemaakte producten van maand oktober. Ik zie jullie graag bij mijn volgende blogpost!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.