Hoi,

Ik ben Jennifer, 31 jaar, geboren en getogen Roosendaler. Ben Aziatisch, Surinaams en niet te vergeten een Brabander. Alle combinatie bij elkaar kan ik in mij eigen terug vinden. Hard werkend, kan af en toe weleens lekker luieren, hou van heerlijk eten en de gezelligheid.

Ben begonnen met mijn website in 2015. Hier op mijn website kun je o.a. make-up, food, lifestyle en verzorging vinden. Ook heb ik met een aantal bekende bedrijven samen mogen werken, wat ik een hele eer vindt.

Naast dat ik graag achter mij laptop zit, vind ik het leuk om in mijn vrije tijd foto’s te maken. Op Instagram heb ik ook een kleine selectie daar op staan, dus ben je benieuwd neem zeker een kijkje op.

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam bij één van de grote bezorgbedrijf in Nederland, waar ik al 5 jaar voor werk. Hiervoor heb ik altijd in de detailhandel gezeten, vooral in de modebranche.

In mijn vrije tijd  doe ik graag bloggen, fotografie, dansen, shoppen, lezen, feestjes/ voorstellingen bezoeken en koken.

Mijn twee motto’s is:

  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd
  • Dream big, Work hard, Stay focused & Surround yourself with good people’s.

Bij deze hoop ik dat je beetje een beeld van mij hebt en ik wil jou alvast bedanken dat je hier voor tijd hebt genomen om dit te lezen.

Liefs,
Jennifer