Over mij

Welkom op mijn website van SeeYaNext!

Ik ben Jennifer, getrouwd, 31 jaar en wij hebben twee katten. Geboren en getogen Roosendaler. Ben aziatisch, surinaams en niet te vergeten een Brabander. Alle combinatie bij elkaar kan ik in mij eigen terug vinden. Hard werkend, kan af en toe weleens lekker luieren, lekker eten en gezelligheid.

Ben begonnen met bloggen in 2015. Hier blog ik van alles wat ik leuk vind en niet onbelangrijk mijn eigen mening geven. Daarnaast maak ik graag mooie foto’s die ik ook bijvoorbeeld voor mijn  blog kan gebruiken. Tot nu toe heb ik met aantal bekende merken samen mogen werken, wat ik zeker een eer vind!

In mijn dagelijkse leven naast bloggen ben ik werkzaam bij één van de grote bezorgbedrijf en ondersteun ik mijn partner zijn bedrijf achter de schermen.

In mijn vrije tijd  doe ik graag bloggen, fotografie, yoga, dansen, shoppen, lezen, leuke dingen doen met families of vrienden, koken en op vakantie gaan.

Mijn twee motto’s is: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd en Dream big, Work hard, Stay focused & Surround yourself with good people’s.

Wil je graag samen met mij werken? Neem contact met mij op en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Alvast dankjewel voor je tijd om dit allemaal te lezen over mij en neem gerust een kijkje op mijn blog.

Liefs,
Jennifer