Food

Pasen wordt nu nog leuker


Elk kind, jong of oud is dol op Pasen vanwege al het lekkers dat op de Paastafel staat en de traditie van het paaseieren zoeken. De glimlachende gezichten van menigeen bij het vinden van de chocolade, dat is waar Libeert het voor doet.

Libeert introduceert een innovatieve variant op deze eeuwenoude paastraditie, namelijk de Eggspressions Egg. Vier varianten melkchocolade eieren mét emotie zijn vanaf nu bij Albert Heijn te koop. Geef jij een hartje, een smiley of één van de andere varianten cadeau?

Over Libeert
Libeert heeft de Kerstman, de Paashaas en Sinterklaas als grootste klant! Het is een familiebedrijf opgericht in 1923 waar momenteel de vierde generatie aan de slag is. Nieuwe smaken introduceren, innoveren en groeien, de vierde generatie Libeert laat sinds 2013 een frisse wind door het Belgische familiebedrijf waaien. Libeert, marktleider in België in holle figuren, wil hun expertise en productie verder uitbreiden in Europa. Kwaliteit is bij Libeert van het grootste belang. The Family Recipe staat voor vertrouwen en respect op alle vlakken; de ingrediënten, de kwaliteit van de chocolade, de waarden, medewerkers, business integrity en de klanten.

Deze Pasen wordt nog leuker of je nu nog mee doet aan het paaseieren zoeken of het gewoon leuk vindt om iemand iets cadeau te doen want Libeert komt met onweerstaanbare en humoristische chocolade eieren.

De Eggspressions zijn beschikbaar in vier verschillende prints. Elke print is gebaseerd op een emoticon, met keuze uit hartjesogen, een grote glimlach, een muziek luisterend ei of het ei dat tranen in zijn ogen heeft van het lachen. Een leuk feitje: De twee meestgebruikte emoticons zijn deze met de ogen als hartjes en degene met tranen van het lachen. Naar welke ga jij deze Pasen op zoek?

   

De eieren van 100% Belgische chocolade worden volgens een geheim familierecept gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. De chocolade heeft een volle en zachte textuur die heerlijk wegsmelt in je mond.

Wist je dat de paaseieren van duurzame cacao zijn gemaakt en UTZ-gecertificeerd zijn? Dit staat voor duurzame landbouw en betere kansen voor landbouwers, hun gezinnen en onze planeet. Het UTZ-programma leert boeren betere landbouwmethoden aan, zorgt voor betere arbeidsomstandigheden en betere zorg voor hun kinderen en het milieu, nu en in de toekomst. En dát smaakt een stuk beter.

Verkoopinformatie
De Eggspressions zijn in Nederland momenteel exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €7,99 per stuk à 185g.

Ik wil ze alle vier wel, ze zien té leuk uit! Zonde om het op te eten. 😉

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.