Beauty

Peony Pink Glow

2016-07-13-15-51-15-999

Tegenwoordig hebben we zovéél merken voor make-up producten. De helft kennen we waarschijnlijk niet en die we nog moeten ontdekken. Zo was dat ook bij mij, ik kreeg een make-up product van Peony opgestuurd gekregen. Nog nooit van het merk Peony gehoord, maar één ding wist ik wel zeker dit product trok wel mijn aandacht. Dus zijn jullie benieuwd wat ik er van vond, lees dan snel door.

2016-07-13-15-51-15-999

Peony Cosmetics heb ik natuurlijk aller eerst opgezocht op hun website. En wat word ik al hebberig van. Door al hun leuke verpakkingen, wil ik liefst al hun producten kopen! Dus een advies van mij aan jullie écht een aanrader om even een bezoekje te nemen aan hun website. Ik zal de link op het eind van dit artikel plaatsen.

Hoe leuk ziet het doosje eruit! Alleen daarvoor zou ik het willen kopen. Voor zulke designs vind ik het ook zonde om het verpakking weg te gooien. Wat vinden jullie ervan? Ook het merknaam en naam van het product zelf staat er leuk op.

2016-07-13-15-51-47-559

De highlighter zelf is een klein dik potlood. De naam zegt het al, dat de kleur pink is. Aan de onderkant ( dus het zilver gedeelte) kun je de highlighter omhoog draaien. De highlighter zelf is creamy, wat makkelijk over je huid kan aanbrengen.

2016-07-13-15-52-18-843

Hier mijn swatch. Mooi zacht licht roze. Wat ook fijn is dat er geen glitters inzit. Het voelt ook aangenaamd. Wat ook leuk is aan deze highlighter, is dat het fruitig ruikt.

DSC_5639

De voor en na delen van Peony Cosmetics

De voordelen zijn:

  • Het is dierproef en veganistische vrij.  Veganistische is helemaal vrij van dierlijke ingrediënten en omdat er ook geen andere vorm van dierenleed achter mag zitten, zal deze cosmetica ook niet op dieren getest zijn.
  • Zit geen glitters/ shimmers in, maar geeft toch een mooie glow in het licht.
  • Het is makkelijk aan te brengen en om mee te nemen.
  • De highlighter zelf ruik fruitig.

De nadelen zijn:

  • Alle producten van Peony Cosmetics is hier in Nederland niet te verkrijgen.
  • Op hun website kun je alleen maar met Visa, Mastercard, PayPal, American Express en Discover betalen.
  • De highlighter zelf als je wilt uitblenden, vervaag de kleur dat je er bijna niks meer van de kleur zelf wat ziet.

Zelf vind ik het wel jammer van dit product. Want het kon eigenlijk wel een hele goede highlighter zijn. Maar toch blijf ik hun verpakkingen erg leuk uitzien en wie weet bevallen de andere producten van Peony Cosmetics mij wel. 😉

Zijn jullie nieuwsgierig naar hun andere make-up producten? Dan verwijs ik jullie door naar hun website Peony Cosmetics.

Wat is jullie favoriete highlighter?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.