Fashion

Primark Shoplog

Processed with VSCOcam with m5 preset

I love uitverkoop!!!
Tja wie houdt er niet van uitverkoop & helemaal als het bijna voor niks is. Nu was ik vandaag bij de Primark Zuidplein geweest & wat zag ik dat er 50% korting op sommige artikelen waren. Dus dan begrijp je wel dat ik toch zeker ga kijken.

Mijn favoriet is dit spijker jurkje met kant & aan de achterkant is die open. Alles wat spijker stof is kun je moeiteloos mee stylen. Deze koste € 13,- euro & nu voor € 7,- euro.

Processed with VSCOcam with f2 preset     Processed with VSCOcam with f2 preset

Mijn volgende item is ook een spijker maar dan een korte broek & hij is high wasted. Ook erg leuk met die pompoms eraan. En deze koste € 15,- euro & is niet in de sale.

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Deze shirt heeft aan de achterkant een raceback . Aan de voorkant heeft die kraaltjes opzitten & onder het shirtje heeft die sliertjes aanhangen (ook leuk voor de festivals). Deze was niet in de sale & die koste € 5,- euro.

Processed with VSCOcam

Processed with VSCOcam

Een simpele t-shirt  maar toch net niet simpel waardoor allemaal kraaltjes bij de hals opzit. Heeft een lekker luchtige stof. Deze koste € 10,- euro en ook deze was niet in de sale.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Zwarte tank shirt met een print erop & aan de zijkanten laag uit gesneden. Deze was wel in de sale. De prijs hiervan was eerst € 5,- euro & nu voor € 2,- euro.
Processed with VSCOcam

Ik hou erg van statement kettings, ook erg van goud & deze viel bij mij het eerst op.  De zwarte ketting met kwastjes eraan kost € 10,- euro & de rechtse € 6,- euro.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ook bij de bikini’s waren zoveel in de sale & heb er helaas maar 1 gekocht. Zelf ben ik dol op roze (niet altijd) maarre ja dit heeft soort van een tijgerprint maar dan met kleurtjes. Deze was als set die koste eerst € 5,- euro & nu voor € 2,- euro.
Processed with VSCOcam with f2 preset

Ook de schoenen heb ik zeker niet over geslagen & simpele teenslippers die ook nog eens leuk gekleurd zijn kan ik ze niet voor laten hangen voor zo’n klein prijsje. De sandaaltjes met bloemen erop kun je zowel casual & chique dragen. De slippers zijn € 1,50 euro & de sandaaltjes € 8,- euro. Beide zijn niet in de sale.
Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Helaas moet ik weer terug om de maten te ruilen, moet vooral bij zeggen met name de shirtjes best wel veel verschil zit zowel in de maten & in het model. Ook meestal (ligt ook aan het model hoe het valt) pak ik weleens een maat groter ook omdat het mij opviel tijdens het wassen gewoon op 30graden & niet in de droger dat ze toch wel krimpen.

Echt super veel heb ik niet gekocht die in de sale waren, maar hé ik ben toch geslaagd met mijn aankopen!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.