Beauty

’s Werelds eerste eetbare nagellak met prosecco-smaak wordt net op tijd gelanceerd voor Moederdag!

Groupon heeft ’s werelds eerste eetbare nagellak met prosecco-smaak, ‘Prosecco Polish’, gelanceerd. Deze licht sprankelende nagellak, gemaakt met echte prosecco, bestaat in de kleur Gold Glimmer en smaakt en ruikt net als the real thing. De likbare nagellak heeft een delicate gouden glans voor een luxe uitstraling, en geeft je een smaaksensatie zonder de volgende dag wakker te worden met hoofdpijn.

Deze bijzondere combinatie van een geliefd beautyproduct en een populair drankje is uitsluitend geschikt voor mensen boven de 18. De nagellak heeft een zoete, sprankelende smaak met een licht fruitig boeket. Het product wordt op tijd gelanceerd voor Moederdag en geïnteresseerden kunnen kans maken op één van de limited edition flesjes. (ondertussen tijd dat dit artikel online is geplaatst is het product al uit verkocht).

De calorievrije nagellak bevat een fijngemalen eetbaar pigment, dat bij het schudden van het flesje doet denken aan echte bubbels. Om optimaal te genieten van de smaak moet het product net iets anders aangebracht worden dan normale nagellak. De eerste laag dient na het aanbrengen ongeveer 15 minuten te drogen. Daarna kunnen meerdere lagen aangebracht worden voor extra glans en een prachtige glossy look.

John Wilson, MD van Groupon UK, stelde: “We weten hoe populair prosecco en manicures zijn bij onze klanten. Manicures zijn vooral een populaire activiteit voor moeders en dochters, dus het creëren van iets dat deze twee dingen combineert voor Moederdag leek ons een briljant idee.”

Veiligheids- en allergeneninformatie:  

  • Extreem vlambaar
  • Niet geschikt om te drinken
  • Buiten het bereik van kinderen houden
  • Verwijderd houden van hitte/vonken/open vuur.
  • Geproduceerd in een fabriek waar ook melk, soja, gluten, sulfieten en tarwe verwerkt worden
  • Koel, donker en droog bewaren
  • Ten minste houdbaar tot: 04/17

Hmm 1 april grap?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.