Beauty

Sans Soucis Hypnotic Glow

DSC_2740

Sans Soucis nieuwe zomerlook voorziet je van een aantrekkelijke & stralende teint. De zacht glinsterende pigmenten van de Facial Glow Fluid passen perfect bij het verleidelijke glittereffect van de lipgloss in de kleuen Hypnotic Peach & Hypnotic Purple. een look die de aandacht trekt & een zongebruinde huid accentueert.

FACIAL GLOW FLUID

Zo kreeg ik de Facial Glow Fluid  in de kleur Hypnotic Rosé & Briljant Shine Every Day Lip Gloss in de kleur Hypnotice Peach. Daarnaast heb je ook nog andere 2 kleuren zoals Hypnotic Bronze in Facial Glow Fluid & Hypnotic Purple in Briljant Shine Every Day Lipgloss.

DSC_2743

De Facial zit een een zwart plastic tubetje met een inhoud van 15ml. Het is een lichte créme wat fijn smeert.

DSC_2750

Wat ik zou jammer vond is dat je  Facial Glow Fluid bijna niks ziet op je gezicht. Het is licht roze van kleur met wat subtiele glinstertjes. Vandaar dat ik ook alleen maar een foto laat zien van een swatch.

DSC_2749 DSC_2753

 

BRILLIANT SHINE EVERY DAY  Lipgloss

DSC_2744

Wat ziet dat er mooi uit als naar de hulsel kijkt, vooral als je de zon op laat schijnen allemaal verschillende kleurtjes zie je er in. De lipgloss heeft een inhoud van 5 ml.

DSC_2762 DSC_2746

Toen ik de lipgloss ging aanbrengen kwam er best wel veel glitters erop. De lipgloss zelf is transparant. Je zou het niet zeggen als je alleen naar de hulsel kijkt omdat er best wel veel verschillende kleurtjes in zitten. De borsteltje van de lipgloss is fijn niet te groot & niet te klein.

DSC_2770

Beide vind ik eigenlijk niet echt speciaals, voor de facial glow fluid zag ik eigelijk niks van op mijn gezicht & dat terwijl zo’n tubetje € 21,95 euro kost. De lipgloss is mooi om te zien & verder heeft deze niet echt een wow factor. Het is een simpele transparant lipgloss met veel glitters. En deze kost € 13,50 euro. Dus dat is wel jammer.

Ze zijn al te verkrijgen o.a. bij  http://www.sans-soucis-shop.nl & http://www.beautyservice.com/merken/sans-soucis/.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.