Lifestyle

Siemens Stoomstrijkijzer


Huishoudelijke dingen is toch waar je dagelijks mee bezig ben. Denk aan de was, vaatwasser in en uitruimen, stofzuigen en nog veel meer om op te noemen. Helaas zijn er sommige dingen waar ik geen zin in heb en dat is name met strijken. Maar helaas is dat af en toe nodig. Ook is een strijkijzer dat toch niet onmisbaar is om in huis te hebben.

Ik zeg het eerlijk, ben geen strijk persoon die graag kleren strijkt. Maar als het moet, dan doe ik dat wel. Al paar maanden zat ik zonder strijkijzer, maar toch mis je het wel hoor. Vooral als ik mijn favoriete blouse wil aantrekken, maar dat kan niet omdat er toch hier en daar kreukels inzitten. En ja daar ik weleens mij eigen aan ergeren. Ook een truc om je pas gewassen overhemd of blouse op een hanger te hangen, maar dat geef ook geen 100 procent garantie dat het kreukel vrij is.

Sinds kort heb ik een nieuw stoomstrijkijzer mogen ontvangen van het merk Siemens. Zoals je ziet, ziet het mooi en netjes uit voor een strijkijzer.
dsc_6224

Hier zie je de voorkant. Zo zie je o.a. waar het water uitkomt, als je kleding nat wil maken.
dsc_6225

Bovenop zie je verschillende functies van dit strijkijzer. Het ronde opening is voor om water in te doen. Daarnaast heb je een draai knop waarmee zowel met of zonder stoom wil gaan strijken. Ook zit er ontkalksysteem functie. En dan hebben we nog 2 verschillende drukknoppen voor om alleen water uit te spuiten en die andere is de zelfde functie maar daar krijg je ook stoom mee.
dsc_6223

Dan heb je hier de draai knop voor de temperatuur. 1 stip betekent synthetische stof, 2 stippen zijde/ wol en 3 stippen is voor katoen/ linnen.
dsc_6226

Zo ziet de onderkant uit, helemaal blinkend! Waar alle stoom onderuit komt.
dsc_6228

In de beschrijving staat als je water wil indoen, dan mag je strijkijzer niet onder de kraan houden. Maar ja aangezien er niks is bijgeleverd van een klein gietertje of iets dergelijks om water in te gieten is dat natuurlijk niet slim bekeken van Siemens. Maar goed alles is er een oplossing voor.  😉 De strijkijzer weeg gelukkig niet zwaar en voelt juist licht aan. Het strijkijzer van Siemens strijkt erg fijn en de kreukels zijn er uit. Dus ik ben erg tevreden over en ook erg handig als de feestdagen eraan komen, kan ik mooi mijn party outfits kreuk vrij gaan dragen. 😀

Dit strijkijzer is o.a. bij OTTO te verkrijgen bij huishoudelijke-apparaten.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.