Beauty

Sleek make-up brow intensity

De basis van elke krachtige makeup look? Brows in shape! Celebs en topmodellen gaan de deur niet uit zonder perfect gestylde wenkbrauwen, wenkbrauwen zij nimmers bepalend voor de vorm van je gezicht. Jouw brows zijn het beste accessoire van je gezicht, mits je het goed doet . . De NIEUWE Sleek MakeUP Brow Intensity helpt jou een handje op weg naar de perfecte shape. Of je nu behoefte hebt aan super gedefinieerde wenkbrauwen of gek bent op opvallende, gedurfde wenkbrauwen, met de Brow Intensity kun je jouw meest volle, meest gesculpte look ooit creëren!

Instagramwaardige- brows
Hunker je naar wenkbrauwen die de hele nacht lang in shape blijven, zodat je zo Hunker je naar wenkbrauwen die de hele nacht lang in shape blijven, zodat je zorgeloos kunt dans en tot de zon opkomt ? Struin je YouTube en Instagram af naar de gouden tip? Zoek niet verder,  Sleek MakeUp heeft de oplossing! Alles wat je nodig hebt vind je in de nieuwe, innovatieve en multifunctionele brow tool met longwearing formule, de Brow Intensity! Dankzij deze tool kun je er op vertrouwen dat jouw wenkbrauwen 24/ 7 hun perfecte vorm behouden, klaar voor een fabuleus Instagram shot.

Get ready to pull and all nighter
Met het 2 in 1 wenkbrauw product kun je niet alleen de vorm van je wenkbrauwen perfectioneren, je kunt het product ook gebruiken om te highlighten.
1. Breng de wenkbrauwgel aan met de sponsapplicator en verdeel vervolgens met behulp van het speciaal ontworpen borsteltje, de voedende browgel gelijkmatig over de wenkbrauwen. Zo creëer je een volledig dekkende, maar toch natuurlijke look.
2. Next step: Shape en contour met het schuine highlighting potloodje. Een kleine hoeveelheid highlighter in de binnenste ooghoeken zo highlighter in de binnenste ooghoeken zorgt voor een frisse en stralende uitstraling. Je hebt nu een perfect gepolijste afwerking, ready to pull and all nighter !
De duurzame smudgeproof formule zorgt er voor dat jouw wenkbrauwen in de perfecte staat blijven!
Verkrijgbaar in 5 kleuren:

De NIEUWE Sleek MakeUP Brow Intensity producten zijn te verkrijgen via o.a. de webshop, DA, DIO, ICI Paris XL en Etos. Voor een overzicht van alle verkooppunten, zie de website.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.