Food

Spa Touch Apple Or Peach

Spa Touch Of sfeerbeeld2 (1)
Water is de ultieme dorstlesser. Het is verfrissend, gezond, puur natuur en bevat geen calorieën. En dat maakt water uniek, want er is geen andere drank die al deze goede eigenschappen heeft. Water drinken past dus perfect in een gezonde levensstijl. Om het drinken van water afwisselender, leuker én lekkerder te maken, combineert Spa haar intens bruisende mineraalwater met een natuurlijk vleugje smaak. Na de succesvolle introductie van Spa Touch Of Mint en Spa Touch Of Lemon volgden de varianten Grapefruit en Blackcurrant. En nu wordt deze sprankelende waterfamilie uitgebreid met twee nieuwe smaken: Spa Touch Of Apple en Spa Touch Of Peach.

Prikkel Je Zintuigen Met Tropische Perzik En Frisse Appel
Water drinken een beetje saai? Niet met de verschillende smaken van Spa Touch Of! Spa Touch Of is prikkelend, verfrissend en lekker en het mooiste van alles is dat deze verrassende, subtiele smaaksensatie géén calorieën, suiker en kunstmatige toevoegingen bevat. Je kunt het dus gerust de hele dag door drinken.  En de twee nieuwe varianten Peach en Apple maken het nog leuker en afwisselender. Touch Of Peach is fris en subtiel zoet met een tropisch tintje. Hou je  meer van ultrafris? Probeer dan Touch of Apple, met een vleugje Granny Smith.  Spa Touch Of prikkelt je zintuigen en geeft een sprankeling aan je dag!

Spa Touch Of sfeerbeeld

Bruisend Hart
De basis van Spa Touch Of is het natuurlijke intens bruisende mineraalwater van Spa, rechtstreeks uit het hart van de Belgische Ardennen. In een beschermd natuurgebied van ruim 13.177 hectare wordt regenwater en sneeuw in twee tot wel vijftig jaar gezuiverd door de natuur. Het mineraalwater van Spa, dat gekenmerkt wordt door een unieke, zuivere en constante samenstelling, wordt na toevoeging van koolzuur en een natuurlijk aroma als Spa Touch Of gebotteld. De krachtige bubbels zorgen voor een extra dorstlessend en verkwikkend effect.

Prijs 1 liter € 1,05 euro.
Spa Touch Of Apple en Spa Touch of Peach zijn vanaf half april verkrijgbaar  in de supermarkt.

Wat is jou favoriete Spa fruit?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.