Fashion

Squeaky Clean

giambattista-valli-hair     stella-mccartney-hair

De Stella McCartney’s Pre-Fall 2015 Presentatie in New York City presenteerde prachtige paardenstaarten.

“Stella wilde mooi, uiterst natuurlijk haar dat de collectie complimenteerde,” zegt Beenders. “Om tot deze look te komen zijn we begonnen met het voorbereiden van het haar met de Pure AbundanceTM Style Prep. We lieten het product drogen en behandelden het met een fijne kam, hierdoor creëer je een glanzende en gezonde style. Tenslotte breng je de Dry RemedyTM Daily Moisturizing Oil aan op het haar voor een natuurlijke, glanzende look.”

How to Get the Look

Stap 1: Bereid het haar voor met een shampoo & conditioner. Spray vervolgens de Pure Abundance Style Prep op handdoek droog haar.

2557 2556_medium

Stap 2: Style het haar met een fijne puntkam tijdens het föhnen.

2558

Stap 3: Neem de bovenste lagen van het haar en clip deze vast aan de zijkanten van het hoofd om aan het werk te kunnen met de onderste lagen. Gebruik een krultang om losjes de onderste lagen van het haar te krullen. Draai het haar om de krultang en trek het langzaam uit naar beneden voor natuurlijke golven. Fixeer het met een lichte mist van Air Control Hair Spray.

2559 2560

2552

Stap 4: Verzamel het haar in een losse paardenstaart onder aan het hoofd (richting nek) en zet het vast met een elastiekje die dezelfde kleur heeft als het haar.

2561

Stap 5: Wrijf 5 druppels Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil in je handpalmen, masseer het bovenop het hoofd en aan het einde van de paardenstaart in het haar voor een messy, glanzende look.

2562_medium 2553_medium

Stap 6: Fixeer de look met Air ControlTM Hair Spray

2552

Wat vindt jij van de lage paardenstaart?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.