Beauty

Styletone Unboxing Augustus

DSC_5837
Goedemorgen allemaal en welkom terug op mijn website! Zoals jullie zien is mijn website qua uiterlijk al een tijdje veranderd. Was toe aan vernieuwing en dat kwam goed uit in de afgelopen weken. Helaas is voor de meeste de (zomer) vakantie afgelopen, althans de mijne komt er nog aan dus die heb ik nog tegoed :-D. Hoe was jullie vakantie eigenlijk en wat hebben jullie zoal gedaan?

Ook heb ik paar weken terug goed nieuws gehad voor mijn website en dat hebben jullie waarschijnlijk al kunnen merken bij mijn vorige blogpost (op een dinsdag) dat ik samen met OTTO mag gaan samenwerken. Daar ben ik super blij mee en natuurlijk ook een uitdaging! Dus jullie kunnen af en toe een blogpost van OTTO zien voorbij komen.

DSC_5837
Voor nu hebben jullie nog een unboxing tegoed van Styletone maand augustus. Wat vlieg de tijd voorbij zeg! Dat we al in september zitten pfff. Laten we snel doorheen gaan voordat de volgende unboxing eraan komt. 😉

De thema van maand augustus was The Future Is Now. Bij elke verpakking zit een een boekje bij met daarin een beschrijving van alle items die in deze verpakking zit. Het zijn altijd 5 full size producten én altijd dierproefvrij.

Wat zit er allemaal in?

  • Seraphine Rosy Cheeks € 20,- euro.
  • Manna Kadar Bronze and Highlighter € 18,95 euro.
  • Ellovi Tinted Lip Butter € 5,- euro.
  • Ecoco Cosmetic Glove € 7,95 euro.
  • Pease Brow Setter € 11,95 euro.

Totale waarde is € 63,85 euro.

DSC_5838

Wat vind ik zelf van de inhoud?
Wederom leuke items die erin zitten, vooral het washandje van Ecoco ben ik wel erg benieuwd naar. Omdat je alleen dit washandje met water je make-up kan verwijderen. Zonder dat je make-up reinigers bij hoef toe te voegen. Hiervan zal ik trouwens een apart blogpost van maken over dit washandje.

Naar welke product zijn jullie benieuwd naar?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.