Lifestyle, Uncategorized

Summer Tag

hellosummergg

Inmiddels zijn we in Juli gepasseerd. En genieten jullie ook met dit mooie warme weer? Het leek mij weer leuk om eens een tag te doen, eentje waarvan het goed aansluit voor deze maand & dat is natuurlijk de Summer Tag!

Wat is jou favoriete zomer nagellak?

Mijn favoriete zomer nagellak in mint groen, nude of roze & vooral als ik bruin ben geworden door de zon vind ik zelf roze bij mij staan.

Wat is jou favoriete  zomer lipkleur?

Meestal als het enorm warm is doe ik liefst geen make up op. Maar voor in de avond als ik een feestje heb bijvoorbeeld draag ik liefst nude kleur of een lipgloss kleur roze.

 Wat is jou favoriete zomer jurk?

Mijn favoriete zomer jurk is het spijker jurk met kant, die ik laatst in de Primark shoplog liet zien. En dan heb ik eigelijk nog één, dat is eentje van H&M van vorige jaar. Die heeft verschillende soorten kleuren & is aan de bovenkant gedrapeerd.

IMG_20150701_120936

Wat is jou favoriete zomer accessoires?

Toch wel mijn sandaaljes of mijn birkenstock slippers & vooral met de warme dagen vindt ik dat wel fijn.  Ow & mijn maxiskirt ben ik ook weg van.

Welke zomer trends spreekt jou aan voor dit jaar?

De espadrilles & de ibiza style spreken mij het meest aan. Ook omdat ze de ibiza style lekker vrolijk is.

Wat is jou favoriete zomer kaars?

Mijn favoriete zomer kaars heb ik net aangeschaft & die heb ik ook van de Primark. De geur hiervan is Sweet Vanilla & Coconut.

Wat is jou favoriete body mist & parfum?

De bodymist is sowieso van Victoria’s  Secret in de geur Coconut Passion & de parfum Jill Sander Sun.

Hoe is het weer in de zomer waar je woont?

Het weer in Nederland is meestal een verrassing. Als de weerman/ vrouw zegt dat het warm wordt. Dan wordt het écht super warm & benauwd! Je bouwt het dan ook niet langzaam op. Bijvoorbeeld vandaag is het super koud met regen & over 2 dagen is het gelijk super tropisch weer.

Wat doe je graag in de zomer?

Vooral vroeg in de ochtend vindt ik heerlijk om aan yoga te doen. S’ avonds lekker lang buiten zitten, naar het strand gaan & niet te vergeten barbecueën.

Wat zijn jou plannen voor de zomervakantie?

Mijn zomervakantie is pas laat in de najaar & moet nog op zitten wachten totdat het zover is. Weet nog niet precies wat de bestemming gaat worden, maar in ieder geval wel zon. Voordien moet ik gewoon doorwerken.

be-strong-dram-fight-inspiration-Favim_com-990696

Dit waren mijn Summer tag vragen & ik hoop dat je het leuk vondt om te lezen.
Wat zijn jou zomer vakantie plannen?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.