Lifestyle, Verzorging

The Body Shop Drops Of Youth

Naamloos

Elke plant dankt haar vermogen tot vernieuwing aan stamcellen. Het zijn deze cellen die aan de basis staan van de sterkste kracht van Moeder Natuur het keer op keer laten groeien en bloeien van alles wat leeft. Geen berg te hoog, geen zee te diep: de Body Shop is de hele wereld rondgereisd op zoek naar 3 weerbare, duurzaam te vergaren planten die dankzij hun buitengewone kwaliteiten weten te overleven onder de meest barre omstandigheden.

Maak je je zorgen over de eerste tekenen van veroudering?
Ontdek de nieuwe Drops Of Youth Cream, voor een soepele, elastische, jonge ogende huid.

Je jong voelen is één ding, er jong uitzien een tweede… Helaas komt voor iedereen het moment
dat je huid er minder fris en jeugdig uitziet dan voorheen, en dan je je voelt. Dan is de tijd rijp voor fluweelzachte, heerlijk luchtige crème. Natuurlijk blijft de Body Shop zoeken naar de ultieme fountain of youth, maar tot het zover is kom je met  Drops of Youth Youth Cream een heel eind.

Zijn kracht?
Een actieve blend van 3 plantstamcellen, bekend om hun vernieuwende eigenschappen. Edelweiss om zijn beschermende kwaliteiten, sea holly (zeevenkel) vanwege zijn verstevigende werking en criste marine (blauwe zeedistel) die bijdraagt aan de natuurlijke celvernieuwing. Voeg het elke dag toe aan je skincare regime, na het aanbrengen van een serum en voor het aanbrengen van je make-up. Of ga make-uploos! Al snel zul je een gehydrateerde huid zien met zachter ogende rimpeltjes, een gezonde teint en een compleet ontspannen uitstraling.

De prijzen van links naar rechts:
Sleeping mask € 28,- euro.
Youth Concentrate € 39,- euro.
Eye Concentrate € 25,- euro.
Skin Smoother € 20,- euro.

tbsemea_961241780689573tbsemea_96124555362345tbsemea_961241462339810tbsemea_961241287847900

De bestverkopende concentraat is verrijkt met drie keer zoveel plantstamcelpower als twee laatste innovaties, Drops of Youth Youth Essence Lotion en superheld Drops of Youth Youth Cream. Dat betekent dat je vanaf nu kunt profiteren van een compleet verjongend skincare stappenplan, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. En niet te vergeten: de favoriete iconen zijn vanaf nu in een gloednieuwe premium verpakking gestoken.

De Drop Of Youth zijn al te verkrijgen bij de The Body Shop en op hun eigen website.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. I have the sleeping mask but really want to try the other products in this line!

    1. Hi Emma, Is the sleeping mask good or..?

  2. Het klinkt wel heel erg goed, ben benieuwd of het ook zo goed werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.