Verzorging

The Body Shop elixirs of nature


The Body Shop, geïnspireerd door de natuur als bron van schoonheid, is al geruime tijd een iconische pionier op het gebied van cruelty-free parfums. Met de bijzondere Elixirs of Nature collectie, slaat The Body Shop een geheel nieuwe weg in op het gebied van geur.


De vijf nieuwe, uitzonderlijke parfums zijn authentieke interpretaties van een aantal van ’s werelds meest kostbare, natuurlijk geuren. Aroma’s die zonder bescherming misschien wel van de aardbol zouden zijn verdwenen. Door middel van geavanceerde technologie worden de essenties van deze bijzondere gewassen onttrokken, zonder ze hierbij te beschadigen. Daarna leven ze weer net zo wild verder zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft.

Met mysterieuze namen als Widdringtonia, Swietenia, Bowhanti, Nigritella en Kahala. Doen deze eau de parfums denken aan een jeugdelixir in een flesje. De geuren zijn stuk voor stuk sensationeel en zorgen voor een onuitwisbare indruk waar je ook komt.

Je bent slechts een spritz verwijderd van een reis naar de meest adembenemende geurbelevenissen ter wereld.

Nigritella
De Alpen, Zwiterserland
Oriëntaalse orchidee 50ml € 38,- euro.

Een luxueuze bloemenmix van rode vanille orchidee is verrijkt met een weelderig vleugje tuberoos en vanille voor een vurige sensualiteit. Deze geur is even hypnotiserend en voluptueus als je zou denken. De overdaad aan bloemige aroma’s, nectar en pollen zorgt voor een rijke, oriëntaalse geur die je verleidt bij elke ademhaling.

Kahaia
Bora Bora, Polynesië
Witte bloemen 50 ml € 38,- euro.

De hoofdrol in deze geur hebben de witte Kahaia bloemen. Deze worden gecombineerd met een verleidelijk boeket van Arabische jasmijn en vanille voor een zijdezachte touch. Dit is de van bloemen die ’s nachts bloeien, in afwachting van de zonsondergang. Denk aan een verlaten tropisch eiland bij nacht in aanhoudende hitte en stilte. Alleen tijdens de nachtelijke uren verspreidt de Kahaia een hypnotiserende geur van witte bloemen.

Swietenia
Bangalore, India
Frisse bloemen 50ml € 38,- euro

Het subtiele boeket van de Mahonie-bloem gecombineerd met een sprankelend zuchtje oranjebloesem en bittersinaasappel, zorgt voor een delicate frisheid. Dit bloemige parfum is een overdosis aan luchtigheid en levendigheid, met een frisse citrus geur en een rijke ondertoon van zachte bloemen. Je waant jezelf op slag in de intense vochtigheid van Bangalore, Zuid-India. Perfect om levendig en scherp te blijven op een zwoele avond.

Bowhanti
Frans Guyana, Amazone
Kruidige bossen 50ml € 38,- euro

In dit kruidige, houtachtige parfum is de Bowhanti-bloem van de Wacapou-boom gecombineerd met een rokerige mix van patchoeli en wierook voor mysterieuze verleiding. Dit een weldoordachte, moderne geur sensatie die alle mythische geheimen en allures van weergalmende bossen en scherpe tonen bevat. Het parfum neemt je mee naar het tropische regenwoud van Frans Guyana, met haar zwoel, vochtige, hemelse en pakkende aroma’s.

Widdringtonia
Westkaap, Zuid-Afrika
Aromatisch ceder 50ml € 38,- euro

Een houtachtige aromatische mix van Clanwilliam cederhout en een warm vleugjes salie en vetiver voor een aardse verfijning. Je waant je rechtstreeks aan de Westkaap van Zuid-Afrika: een frisse wind die door het bos waait, aan de top van het Cedergebergte. Uniek en absoluut edgy, voor de gewaagde vrouw.

Zorgvuldig samengesteld
Voor zulke zeldzame en waardevolle geuren, is een gewone verpakking niet genoeg. De ultramodern gevormde flacons met opvallende opdruk staan geweldig op zowel je kaptafel als je Instagram-feed.
Van de verpakking van gerecycled glas en duurzaam geproduceerd hout tot de biologische Community Trade-suikerriet essentie bij elk facet van deze vooruitstrevende collectie is rekening gehouden met onze planeet.

Elixirs of Nature collectie is vanaf februari te verkrijgen zowel in de winkels en online van TheBodyShop.

Als ik zelf moest kiezen welke ik zou nemen uit deze collectie, dan zou ik voor de Kahaia gaan.

Welke parfum(s) spreek jou het meest aan?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.