Beauty

The Bodyshop Fresh Nude Cushion

cover
Onze levens worden steeds drukker en we hebben een eenvoudige aanpak nodig als het aankomt op beauty-producten. Ontdek de nieuwe Fresh Nude Cushion Foundation die je in een handomdraai kunt aanbrengen, zodat je wat waardevolle tijd wint in de ochtend.

cover

Deze formule biedt het beste van een vloeibare foundation in een handig compact formaat. Onze nieuwe Fresh Nude Cushion Foundation biedt bescherming met SPF 25 PA++ en hydrateert de huid 24 uur lang. Het is eenvoudig op te bouwen en zo makkelijk aan te brengen dat zelfs mannen zich comfortabel genoeg voelen om het te gebruiken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat sommige stellen de Fresh Nude Cushion Foundation zelfs met elkaar delen.

fairtrade
Dankzij de micro-mesh cushion sponge zorgt de nieuwe Fresh Nude Cushion Foundation voor de perfecte hoeveelheid foundation en voor een applicatie zonder vlekken, hygiënisch en eenvoudig. Druk zachtjes met de cushion sponge om de ideale hoeveelheid foundation te verkrijgen en vervolgens zachtjes deppend aan te brengen op je huid.

Verkrijgbaar in 4 kleuren Fuji Peony, Malawi Beach, Wanaka Honey en Almyros Almond. Prijs per stuk € 21,- euro.
The Body Shop - Fond de Teint Fresh Nude Cushion - 13 gr - FUJI PEONY The Body Shop - Fond de Teint Fresh Nude Cushion - 13 gr MALAWI BEACHThe Body Shop - Fond de Teint Fresh Nude Cushion - 13 gr -WANAKA HONEY The Body Shop - Fond de Teint Fresh Nude Cushion - 13 gr ALMYROS ALMOND

Eerder in het begin gaf The Bodyshop al aan dat ook mannen en stellen de Fresh Nude Cushion gebruiken. Zelf weet ik al héél zeker dat mijn partner dat sowieso dit niet gaat gebruiken. Zelf zou ik het wel lachen vinden! Zelf ben ik wel erg benieuwd hoelang deze foundation in een cushion variant meegaat.

Zou jou vriend of man dit gaan gebruiken?

De Fresh Nude Cushion is te verkrijgen eind september bij de Bodyshop filialen.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

4 Comments

  1. Dick en make-up……hij laat me gelijk opnemen whahaha. Maar wel weer hip voor de metro man misschien..

  2. haha mijn vriend zou hier nooit aan beginnen maar ik vind het idee wel heel leuk!

  3. Mijn man zou dit never nooit gebruiken. Ik ben er wel heel benieuwd naar!

  4. Wat grappig dat ze ook zo’n cushion uit gaan brengen! Mijn vriend zou dit echt nooit gebruiken maar ken wel een paar heren die er misschien wel aan zouden beginnen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.