Beauty

The Bodyshop Honey Bronze Drops Of Sun

NaamloosJaloers op een vakantie-teint? Niet nodig. Je hoeft niet langer de zon na te jagen, want The Bodyshop hebben de zon voor je in een flesje gestopt. Hallo 365 dagen zon en een vakantiegloed-het-hele-jaar door! Het enige dat je hoeft te doen, is een druppel van onze nieuwe Honey Bronze™ Drops of Sun Holiday Glow Creator (15ml – €16) toevoegen aan je favoriete moisturiser of foundation en je creëert direct een instant vakantiegloed. Want: smart girls fake it!

NATURAL HOLIDAY GLOW CREATOR
De zon-getinte vloeibare gel is donkerbruin en glansvrij, voor een gebronsd resultaat dat nooit oranje, maar altijd natuurlijk is. Het vermengt moeiteloos met je moisturizer of foundation en zorgt er voor dat jij opvalt met een natuurlijke, gezond ogende vakantiegloed.

GET THE GLOW, WITH NO STRINGS ATTACHED
Of je nu op zoek bent naar een gezond kleurtje of een zonnig gebronsde huid, onze Honey Bronze™ Drops of Sun Holiday Glow Creator zorgt voor de perfecte tint voor elke huid. Te licht? Voeg meer druppels toe! Op te bouwen, afwasbaar en volledig aanpasbaar aan jouw wensen.

DROPS OF SUN Holiday Glow 15 ml Bottle open

VOEG EEN DRUPPEL TOE AAN JE MOISTURISER
Wil jij altijd een gezonde gloed, ongeacht het weer, maar wil je niet inleveren op je skincare? Voeg dan gewoon een druppeltje toe aan jouw favoriete moisturiser voor een direct gehydrateerde, zongekuste huid.
HONEY BRONZE DROPS OF SUN Cream

VOEG EEN DRUPPEL TOE AAN JE FOUNDATION
Ben jij op vakantie geweest, maar je foundation niet? Je hoeft geen nieuwe te kopen, maar voegt eenvoudig 1-2 druppels Honey Bronze ™ Drops of Sun Glow Creator toe aan je gebruikelijke vloeibare foundation en hij matcht met jouw net-terug-van-vakantie-glow.

CONTOUR TRUC
Als je slechts één product mee zou kunnen nemen naar een onbewoond eiland, dan zou het zeker de Honey Bronze™ Drops of Sun Holiday Glow Creator zijn! Je kunt er zelfs mee contouren. Voeg 2 druppels toe aan je foundation, meng het en breng het aan op de natuurlijke schaduwen in je gezicht.
HONEY BRONZE DROPS OF SUN FOUNDATION

HOE TE GEBRUIKEN
1 Breng moisturiser of foundation aan op de rug van je hand.
2 Voeg 1-2 druppels van onze Honey Bronze™ Drops of Sun Holiday Glow Creator toe.
3 Meng het op de rug van je hand en voeg een extra druppel toe voor een donkerder resultaat.
4 Zodra je de juiste kleur hebt, breng je de moisturiser/ foundation als gebruikelijk aan op je gezicht.
5 Voeg 1-2 extra druppels toe aan je foundation voor natuurlijke contouring.

De Honey Bronze is al te verkrijgen zowel in de winkels en op hun website TheBodyshop.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.