Beauty

Too glam to give a damn


Serieus, even een klein vraagje aan jullie? Hoeveel hebben jullie aan oogschaduw paletten in de kast liggen en hoe verslavend is het om tegen je eigen te zeggen om er geen meer oogschaduw palet te kopen?

Laatst had ik mijn kast waar alleen make-up producten in lagen helemaal uitgeruimd. Heel veel weg moeten gooien, omdat ze over de datum zijn. Voor de meeste die niet weten, ja er zit een houdbaarheid datum op de make-up producten. Iedereen moet zelf weten of ze deze nog willen gebruiken, als ze over de datum zijn. Ik zelf neem het risico niet. Daarnaast als ik nieuwe producten binnen krijg om uit te testen, geef ik meestal weg aan mijn (schoon) moeder of aan iemand anders die ik blij kan maken.

Oogschaduw palet is één van mijn zwakke punten. Vooral als ze net nieuw op de markt komen, dat ik mijn eigen goed moet beheersen om geen nieuwe niet te kopen. Tot nu toe lukt het aardig! Heel af en toe als het écht écht écht de moeite waard is, dan koop ik het.

Vandaag heb ik dan hoe toevallig een oogschaduw palet. Nou ja een eye & face palette van Essence.
Er zijn vier verschillende soorten paletten en ik heb de Too glam to give a damn. De benaming van elk palet heeft een reden. Degene die ik heb houdt in “steelt de show met glamorous metallic nuances!”

Prachtige kartonnen verpakking met bloemen erop. Binnenkant van de verpakking zit een grote spiegel. Er zitten acht verschillende kleuren oogschaduw zowel in mat en met shimmers. En één kleur voor blush.

De pigmentatie van de kleuren zien goed zichtbaar uit. Bij Essence vind ik af en toe een tricky. Omdat tijdens een swatch de kleuren goed naar voren komen en als ik eenmaal op mijn oogleden ga aanbrengen komen de kleuren meestal niet zo over dan op mijn arm. De oogschaduw kleuren variëren van roze, paars, geel en groen.

Ik ben zeer zeker verrast met de kleuren die ik had gebruikt voor op mijn oogleden. Tijdens het aanbrengen vrijwel weinig fall outs. Mijn kwasten pakten niet teveel en niet te weinig oogschaduw poeder. De pigmentatie vond ik hetzelfde overkomen op mijn arm. Essence gaf aan dat er één blush in zit. Zelf vind ik het meer een highlighter, maar dat mag de pret niet drukken. Mooie palet waarvan de pigmentatie goed is en ook heel leuk voor beginners.

Eye & face palette kost € 6,99 en al te verkrijgen bij de Kruidvat en Trekpleister.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.