Beauty

Unboxing Styletone januari


De thema van maand januari was Goal digger. Zoals ik het zelf zou zeggen: nieuwe jaar, nieuwe kansen of terwijl nieuwe doelen.

Wat zijn mijn doelen voor dit jaar?
Hmm meestal kijk altijd wat op mijn pad kom. Maar er zijn toch dingen wat ik graag wil zoals, de kantonees taal beheersen voornamelijk het uitspraak (omdat ik als alles meezit, in het najaar op familiebezoek wil gaan in Hong Kong). Ook wil ik meer nieuwe dingen leren of uitgebreider op computer gebied. Sparen staat ook op mijn lijst, want we willen graag een nieuwe voordeur en de achtertuin moet helemaal gedaan worden. Ik kan nog zoveel dingen op noemen wat mijn doelen zijn. Maar dit is er paar voorbeelden van mij uit. De aller belangrijkste is toch geniet ervan wat je ook aan het doen ben.

Laten we snel terug gaan wat er allemaal inzat in maand januari.

Emité long lash waterproof mascara
Zoals altijd in de kleur zwart en wat ook vooral fijn is dat het een waterproof variant is. Meestal als er een mascara bij zit is het geen waterproof variant. De mascara kost € 22, – euro.

Evelyn Iona Natural & organic lip gloss lise
De naam zegt het al dat het een lipgloss is,  ook is de lipgloss  90% organic en 98% natural. Dat belooft wat. De lipgloss kost € 20, – euro.

Figs & Rouge hydra-activ derma renewal hydra riché night cream
Figs & Rouge vind ik zelf erg fijne producten. Nu heb ik de nacht crème voor gezicht gekregen. Hoewel ik eigenlijk nooit een nacht crème gebruik, ben ik wel benieuwd naar. € 38, -euro.

Seraphine Botanicals Guava butter
Dit romige product is bedoeld voor je lippen en je wangen. Zelf ben ik niet zo weg van make-up producten die in zo’n stick vorm zitten. Dus ik weet vrijwel zeker dat ik deze weg ga geven. € 21, – euro.

Bellapierre cosmetics fan brush no 27
Altijd handig om weer een make-up kwast bij toe tevoegen. Het voelt in ieder geval zacht. € 20, – euro.

Er zaten leuke producten bij die ik zeker ga gebruiken, zoals de nacht crème, mascara en de fan brush. Zoals de meeste van jullie weten, maar er zijn ook nieuwe lezers die het niet weten dat alle producten van Styletone dierproefvrij is. Elke maand krijg je een doos met 5 fullsize producten. Je kunt kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden of je per maand, om de drie maanden of 6 maanden wil betalen. Voor per maand kost een doos van Styletone € 12,50 euro. De waarde van de inhoud is altijd hoger wat je voor heb betaald. Dit keer was de waarde € 121, – euro. Zelf vind ik Styletone waard voor zijn geld en is ook een aanrader voor degene die alleen maar producten willen die dierproefvrij zijn.

Wat zijn jou doelen voor dit jaar?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.