Lifestyle, Verzorging

United Colors Of Benetton Body Mist

DSC_2686

Paar weken terug bij de Kruidvat zag ik ineens paar kleurrijke flessen naast elkaar staan van United Colors of Benetton.
In 6 verschillende geuren arousing watermelon, charming frangipani, cheering rose, refreshing apple, stimulating aqua & warming mango.

Ik besloot er maar 2 van te nemen want die vond ik het lekkerst ruiken de cheering rose & charming frangipani. Later bij de kassa kwam ik pas achter dat het 2 voor € 8,- euro waren in plaats van € 5,- euro per stuk. Dus dat was weer een goeie deal!

Het is een body mist, die kun je zowel voor je lichaam bv met de warme dagen als je eigen een beetje wilt opfrissen kun je deze overheen laten sprayen. Maar ook kun je net zo goed je beddengoed in sprayen eventueel.

Een bodymist is vermengt met parfum & water waardoor de bodymist niet zwaar ruikt. Blijft niet zolang zitten & het is meer bedoeld voor even je eigen op te frissen.

Cheering Rose
De flessen zijn  allemaal doorzichtig & hebben een inhoud van 250ml. Ze zien er clean & strak uit, maar toch ook vrouwelijk door de bloemen afbeelding op het fles.  Op de achterkant staat er een tekst op, alleen die kon ik moeilijk een foto van nemen. Er staat erop ‘The scent helps you draw your inspiration from the delicate and precious rose, symbol of the Turkey Mountains’. De geur  ruikt fris & is niet teveel aanwezig. Maar als je goed ruikt ruik het inderdaad naar rozen.

DSC_2689

Charming Franipani
Ook bij deze staat er een andere tekst op op het achterkant ‘The frangrance reminds the warmth of Nicaragua and makes you succumb to the charms of a Frangipani flower interpretation’. En een frangipani is een bloem & die groeien in een tropisch landen. Deze ruikt ook fris & zoet maar niet té zoet.

DSC_2693

Wat ik misschien wel onhandig vind is dat je dit fles niet zomaar snel mee neemt voor onderweg. Behalve als je een groote tas bij je hebt dan wel. Na ongeveer een half uurtje ruik je het geur bijna niet, dus dat is wel jammer. Het sprayt fijn & ze zijn harstikke mooi om naar te kijken. Als ik het moet vergelijken met mijn Victoria’s Secret bodymist die ik al heb staan, vind ik dan persoonlijk dat van Victoria’s Secret langer blijft ruiken.

Heb jij al iets van deze bodymist uitgeprobeerd?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.