Lifestyle

Verlaat Dierendag Cadeau

2016-10-04-13-05-56-014Goedemorgen op deze zaterdag! Brrr wat zijn de afgelopen dagen koud zeg, dat ik ’s avonds blij ben met een deken en met mijn warme huissokken met een warm kopje thee op de bank kan relaxen. Daar heeft de herfst/ winter zijn voordeel mee, lekker je eigen warm aankleden. Zoals jullie kunnen zien in mijn titel gaat het over dierendag, die we net achter de rug hebben gehad. Zo mocht ik wat producten uitzoeken voor onze deugniet. Kijk snel met mij mee.

2016-10-04-13-05-56-014

Voor dierendag mocht ik wat aantal producten van Ranzijn uitkiezen. Ranzijn is een tuin en een dieren winkel en ze hebben ook een webshop. Natuurlijk was ik vereerd dat ze mij vroegen of ik wat aantal producten voor mijn huisdier wilde uitzoeken. Nou is dierendag al paar dagen achter de rug, maar wil toch nog even laten zien wat ik voor mijn kat heb uitgekozen.

Purina One Indoor in de smaak kalkoen en volkoren granen
Dit kattenvoer is speciaal voor katten die vaak binnenshuis leven. Dit merk heb ik eigenlijk nog nooit gekocht, ook omdat ik meestal aan de prijzige kant vind. En ook zou ik het zonde vinden mocht mijn kat het voer niet lusten. Want er zijn bepaalde merken die hij écht niet lust.

Princess kuipje paté in de smaak rund
Paté vindt hij en volgens mij ook net als de rest van de katten lekker.

2x Whiskas gestoomd vis
Zijn maaltijd zakjes waar elk in één doos 12 zakjes inzitten. Of mijn kat daar iets van gaan merken dat de vis is gestoomd? Denk het niet, denk eerder dat hij het lekker gaat vinden dan dat hij aan een vis denkt die gestoomd is hahaha.
dsc_6172

Felix Inhome Sensations smaak kip, granen & toegevoegde tuingroenten
Dit voer is speciaal voor katten die veel binnenshuis leven dan buiten. Nu moet ik zeggen dat onze kat ook vaak binnen zit of ook de hele dag door lig te slapen. Wel af en toe even wat drinken of eten en dan gaat hij verder slapen. Tot het ongeveer 21:30 uur dan gaat hij naar buiten tot de volgende dag komt hij rond 07:00 of 08:00 uur weer naar binnen en zo gaat het elke dag.

Felix Crunchy & Soft in de smaak rund, kip en toegevoegde groenten
Hier ben ik wel benieuwd naar of de brokken ook écht anders zijn dan normale brokken. Maar dat zie ik pas als ik de verpakking ga openen als het zover is. In ieder geval de afbeelding vind ik al erg leuk uitzien.
dsc_6171

Frontline Combo in pipetten
Sinds dat wij verhuisd zijn naar meer groene omgeving kreeg mij kat natuurlijk last van teken. Ow en wat vind ik altijd zo vies uitzien en vooral als ik de teek eruit moet halen. Ook hebben we weleens mee gemaakt dat hij vlooien had. Nou geloof mij maar, dat wil je ook niet in huis hebben en zelfs niet op je kat of andere huisdieren. De dierenarts in onze omgeving adviseerde de Frontline Combo. Ideaal spul voor teken en vlooien in één! Makkelijk aan te brengen (elke maand 1x) op je huisdier. Dit is zeker een aanrader!

Beaphar Totaal Wormmiddel in een tablet vorm
Ja, daar had mij kat voor het eerst dit voorjaar last van wormen. Weetje alle insecten of wat daar onder valt dat wil je allemaal natuurlijk voorkomen. Althans ik wel! Want na 1x vind ik het goed zo en daarna niet meer.
dsc_6174

Katten halsbandje van het merk Lief
Ziet ook ontzettend lief uit met sterretjes erop en natuurlijk een belletje eraan. Onze kat is altijd blij als hij een nieuw halsbandje krijgt.
dsc_6173

Zijn jullie benieuwd wat Ranzijn nog meer heeft te bieden heeft, klik hier op deze link Ranzijn. Hierbij plaats ik ook een link die direct op het pagina kattenvoer uitkomt Kattenvoer.

Ik ben natuurlijk harstikke blij mee en natuurlijk een voorraad eten voor onze kat is natuurlijk altijd goed en vooral de verzorgings producten. Twijfel zeker niet aan dat onze kat zeker van alle het lekkers gaat smullen. Hierbij wil ik natuurlijk Ranzijn bedanken en wil jullie ook een fijne weekend toewensen!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. awh wat lief dat je zoveel voor je kat gekocht heb! 😀

  2. Wat een schatje! Daar zal ie zeker van smullen Jij ook een fijn weekend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.