Persoonlijk

Wil je met mij trouwen?


Als je dit leest ben ik weer begonnen met werken. Ik heb namelijk drie weken vakantie gehad en wat gaat de tijd zo snel voorbij zeg! Zoals elk jaar neem ik altijd een late vakantie, wanneer iedereen zijn of haar zomervakantie heeft gehad. Ondertussen tijd heeft mijn blog al een tijdje stil gestaan. Ook omdat er wat veranderingen zijn gekomen in mijn dagelijkse leven en omdat ik altijd drie dagen per week werkte, werk ik nu een volledige week. Dat is even wennen en moet daarom ook mijn draai zien te vinden met alles. Daarnaast heb ik erg leuk nieuwtje! Ik ben namelijk deze zomer ten huwelijk gevraagd. Aaaah zelf had ik helemaal niet zien aankomen! Vandaag wil ik jou/ jullie gaan vertellen hoe het was gegaan.

We hadden een weekendje weg ingepland op 30-06-2017. De dag zelf dat we vertrokken gaf hij mij een envelop met daarin een reisboekje van Venetië. Super blij dat ik was! 😀

De tweede dag 1-07-2017 hadden we overdag Venetië lopend verkend. We hadden super mooie weer en het eten was verrukkelijk! We kwamen opgegeven moment bij een plek genaamd de Arsenaal van Venetië. Een brug met leeuwen beelden ernaast. Mooi, rustig en er was bijna geen toeristen te bekennen, behalve wij dan. 😉

Tegen de avond zijn we terug gegaan naar onze verblijf, even bijgekomen en opgefrist voordat we avond gingen eten. Bij onze verblijf vroeg hij wat ik toe nu toe het mooiste had gezien en dat was de brug met de leeuwen beelden ernaast. Maar ook omdat het zo rustig was en het was gewoon plaatje om te zien als je op afstand stond. Na het avond eten gingen we terug naar onze kamer en hij zei dat we netjes moesten aankleden, omdat hij iets in petto had. Hij zat allemaal te plagen van “oehhh wat gaan we doen Jenny” en of “ we gaan wat leuks doen, maaar wat?”. Ik dacht bij mij zelf ik zie wel en hij zal wel iets hebben gereserveerd bijvoorbeeld bij een voorstelling. Eenmaal buiten moesten we naar de zeekant en we gingen gondel varen. Hartstikke leuk en knap van hem dat hij erin durfde. Want hij heeft namelijk niet op boten en varen op het water. Hij was trouwens voordat we in de gondel stapte al zenuwachtig, maar ik dacht zelf door dat hij in het bootje moest instappen (hij had natuurlijk een ander plan in zijn hoofd). 😉

Na het bootje varen gingen we terug naar dat mooie plek, althans dat wilde hij graag. Voor mij hoefde dat niet persé, ook omdat het nog eigenlijk wel een eindje lopen was en ook omdat ik geen goede loopschoenen aan had. Maar goed aan de andere kant wilde ik ook wel zien hoe het eruit zag met al het verlichting. Ik merkte tijdens daarheen lopen en hoe dichter we daar bij kwamen dat hij steeds zenuwachtiger werd. Uiteindelijk stonden we stil en we bekeken hoe mooi de Arsenaal was. Toen kwam hij met een verhaaltje over ons dat we al iets meer dan 10 jaar samen zijn en dat hij iets speciaals moest doen. Toen ging hij daarna door zijn knieën, haalde een doosje tevoorschijn en vroeg de belangrijkste vraag van zijn leven “Jennifer wil je met mij trouwen?”. Ik zei: “Ja, natuurlijk wil ik dat en toen barste ik in tranen door de emotie van zijn verhaal. Maar het waren wel tranen van blijdschap!

Arsenaal van Venetië
Arsenaal van Venetië

Nadien vertelde hij dat hij al een jaar mee bezig was geweest om dit allemaal in te plannen. Zelf had ik helemaal niks door. Ook had hij persoonlijk aan mijn vader gevraagd voor goedkeuring. Erg super lief en knap van hem dat hij dit allemaal heeft kunnen doen zonder dat ik er iets van af wist.

Wij hebben ook de trouwdatum en dat is op 18-08-2018. Het feit dat hij persé op 1-07-2017 mij ten huwelijk wilde vragen was 1+7=8, 1+2017= 2018 en omdat we beide op 18e jarig zijn (niet in dezelfde maand) dus zodoende.
Nu zijn we al wat dingen aan het kijken voor onze trouw en aan het voorbereiden. Zelf kan ik niet wachten om trouwjurken te gaan passen! 😀

P.s. Als jullie nog trouwens tips hebben voor de bruiloft waar we aan moeten denken, ze zijn erg welkom!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.