Winactie

WINACTIE

IMG_20150714_193415

Hoi allemaal!!

Jaaa je ziet het goed, dit is mijn eerste winactie die ik ga geven. Ook omdat ik over paar dagen jarig ben, vind ik het leuk om iemand blij te maken met deze items.

Wat zit er allemaal in?

Bodymist van Benneton, Badzout van Etos, Oogschaduwpalette van MakeUpRevolution, Lip & Cheek Pomade van Jelly Pong Pong & Desinfecterende handgel van DearBodyWorks. Dit is t.w.v. € 45,95 euro alles in totaal.

Wat moet je voor doen om dit te kunnen winnen?

  • Volg mij via Instagram, Bloglovin & Facebook onder het naam seeyanextnl, SeeYaNext & seeyanext.nl één van de drie of nog beter alle drie. Als je geen van alle drie heb, kun je alsnog meedoen met alleen je naam & emailadres in te vullen.
  • Deel & tag mij in met de naam seeyanextnl & #seeyanextwinactie op Instagram.
  • Laat achter welke blogpost je het leukste vindt van mijn website & eventueel waarom je die blogpost het leukst vindt, liefst achterlaten via de Winactie blogpost op mijn  website (ook ivm emailadres).

En dit was alles wat je voor moet doen, let op vul wel een geldige email adres (dit komt niet openbaar te zien bij de reactie’s)  zodat ik straks een winnaar of een winnares contact kan opnemen via de mail.

Deze winactie loopt tot 21 juli 2015.

Hopelijk kan ik iemand blij maken met dit leuke pakket t.w.v. € 45,95 euro!

Liefs,
Jennifer

You may also like...