Food

Wrap Op Mijn Manier

IMG_20151201_123101

Goedemorgen allemaal,
Het is weer een té lange tijd dat ik weer wat heb gepost over food. Af en toe heb je dat weleens je wilt iets simpels, gezond,  lekker eten en vooral goed gevuld. En ook heb je meestal geen zin meer om boodschappen  te doen.

Deze producten die ik gebruik heeft meestal wel iedereen in huis. Ik had op Instagram een foto gepost van mijn gevulde wrap. Zelf vond ik zo lekker, goed uitzien en ook nog eens goed gevuld. Ook is dit snel te maken en ook niet duur. Daarom wil ik vandaag met jullie delen hoe ik dit heb gemaakt. Dit kun je eventueel tussen de middag, avond eten of eventueel party snack .

Dit recept is eventueel voor 1 of 2 personen.

Wat heb je allemaal nodig?

 • 1 grote koekenpan
 • Boter of zonnebloem olie
 • 1 zak geraspte kaas
 • 1 advocado
 • 1 blikje zalm 160g
 • 1 grote tomaat
 • peper en zout
 • 1 losse grote wrap

De merk producten is helemaal naar jou eigen keuze, daarom vermeld ik ook geen merk producten bij het lijstje ”Wat heb je allemaal nodig”.

Ik snij de tomaat en de advocado in kleine blokjes en doe ze allemaal in 1 grote kom. Daarna pak ik mijn blikje zalm van het merk John West in zonnebloem olie, deze heb je ook in water. De zonnebloem olie kun je gebruiken om mee te bakken, dus dan hoef je ook niet weg te gooien. Alleen de zalm doe ik in de kom bij mijn tomaat en advocado ook in stukjes. Daarna doe ik peper en zout bij om op smaak te brengen en meng het door elkaar met een lepel.

Daarna pak ik 1 losse wrap en leg het voor me. Bestrooi de wrap helemaal met geraspte kaas (je hebt niet de hele zak geraspte kaas nodig). Daarna pak je de kom met tomaten, advocado en de zalm door elkaar gemixt en die beleg ik tot de helft van mijn wrap.

Daarna zet ik mijn koekenpan op midden vuur en doe daar een klein beetje zonnebloem olie in van het blikje zalm. Als de olie goed warm is dan pak ik de ene helft van mijn wrap waar alleen de geraspte kaas op ligt en die vouw ik dan naar de andere zijde van mijn wrap en leg daarna in de koekenpan. Af en toe de wrap aandrukken en paar keren omdraaien zodat die goudbruin worden. Let op als het te snel bakt kun je altijd op klein vuur zetten. Als de wrap goed aan elkaar plakt door de geraspte kaas en het is goudbruin aan de buiten kant dan is die klaar en kun je op je bord leggen. En de overige gemengde tomaat, advocado en zalm kun je apart bij eten als salade of je kunt daarmee ook een 2e gevulde wrap van maken.

Omdat je wrap ook lekker krokant wordt tijdens het bakken kun je ook in paar punten snijden als een pizza en kun je ook eventueel delen met anderen 😉

Alvast smakelijk eten!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

 1. Hmm…ziet er lekker uit! -x-

  1. Dankjewel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.