Beauty

29 Cosmetics Crush Grape Seed Age Protecting Blush

2016-07-13-14-55-39-959

Bij één van mijn Styletone box zat er een blush bij van 29 Cosmetics. Het oogde voor mij ook luxe uit en was ook daarom erg nieuwsgierig ernaar hoe dit blush mij zou gaan bevallen. Lees snel met mij wat ik ervan vind.

Lydia Mondavi is degene die achter 29 Cosmetics staat. Zij zelf komt uit een beroemde wijn familie. Ze verkoopt van body producten tot aan make- up producten. Als je meer wilt weten over Lydia Mondavi dan kun je eventueel googelen.

Een strak vierkante wit verpakking met daarop logo van 29.
2016-07-13-14-55-39-959

Zo ziet het verpakking van de blush zelf eruit. Wat wel misschien wel een nadeel is met zo’n gladde verpakking dat er eventueel vette plekken erop komen. Verder vind ik zelf juist erg mooi en strak uitzien.
2016-07-13-14-56-15-391

Als ik het open doet, zie je de blush zitten met een kwastje ernaast. Ik moet zeggen het kwastje voelt super zacht aan! Ook zit er een spiegel erin wat je makkelijk de blush mee kan nemen. In dit blush zit er ook druivenpit extract, waardoor deze blush je huid beschermt tegen schadelijke stoffen.
2016-07-13-14-56-44-328

De swatch viel mij wel tegen vooral voor een blush. Ik zou het zelf meer als highlighter gebruiken, want daar vind ik persoonlijk meer voor dan een blush. Er zit ook subtiele shimmers erin.
DSC_5668

Een aanrader?
Voor als blush te gebruiken is mijn antwoord nee. Zelf vind ik persoonlijk meer voor een highlighter. Maar ook qua pigmentatie had ook voor mij ietsje meer sterker gemogen. Ik kan mij ook inbeelden dat voor sommige vrouwen onder ons dat deze pigmentatie al sterk genoeg is.
Voordeel het is dierproefvrij, je kunt deze blush makkelijk meenemen en het kwastje voel super zacht aan.

Voor € 34,95 euro kun je deze kopen bij 29 Cosmetics.

Zijn jullie al bekend met 29 Cosmetics en zo ja welke product vind jij het fijnst?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. Ik kende dit merk nog niet. De kleur ziet er wel heel mooi uit, maar ik begrijp dat hij misschien niet donker genoeg is.

  2. Ik ken dit merk nog niet. De kleur vind ik wel erg mooi, maar weinig pigmentatie is ook weer zonde.

  3. Supermooie verpakking! De glans die het geeft vind ik ook erg mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.