Beauty

Action Shape & Blush Palette

Goedemorgen allemaal! Hebben jullie leuke kerstdagen gehad en veel cadeautje mogen ontvangen? Of doen de meeste van jullie tijdens het oudjaarsavond? Vandaag heb ik eventueel een leuk klein budget cadeau tip voor jezelf of voor een ander. 😉

Tijdje geleden stond ik bij de Action binnen en natuurlijk ben ik altijd benieuwd wat ze hebben liggen bij de giftset. Mijn oog viel gelijk op dit rechthoekige doosje met daarin 8 verschillende kleuren. Dit doosje is een shape & blush palette. Ik moet bekennen de 4 verschillende roze kleuren trokken mij aan. Zo op het oog zien ze echt mooi uit en voor de prijs hoefde ik natuurlijk niet te laten liggen.

Op het achterkant van het doosje staat een beschrijving wat wat is. De vier verschillende kleuren roze is de blush. De rij daaronder is alle vier pressed powder die voor het shape is bedoeld.

Zo ziet het palette eruit als ik hem uit de verpakking haal. Ook op het achterkant van het palette staat dezelfde beschrijving als op het verpakking. Alle kleuren hebben ook een eigen naam. Ik begin met de blush van links naar rechts. Pink, Peach, Rose en Coral. Pressed Powder van links naar rechts, Warm Ivory, Banana Yellow, Sandy Beige en Chocolate Brown.

De pigmentatie is super gepigmenteerd. Als ik zo zie ben ik erg blij om te zien hoe goed de kleuren zijn.
 

De shape  & blush palette heb zeker uit geprobeerd. Ik moet wel bekennen als ik met mijn make-up kwast over één van deze 6 kleuren wil aanbrengen op mijn kwast, dan ligt het palette zeg maar beetje onder. Maar dat is dan ook het enige nadeel. Ook tijdens het aanbrengen op je wangen, zal je ook even voorzichtig moeten aanbrengen. Dus dat is mijn tip breng laag voor laag aan, lig natuurlijk helemaal aan jezelf hoe heftig je wilt hebben. Voor een super pigmentatie kan ik zeker dit palette aanrader.

De shape & blush palette kost € 1,99 euro en is te verkrijgen bij de Action.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Hij ziet er echt hebberig uit!

  2. Pigment ziet er inderdaad goed uit! En dat voor zo’n prijsje 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.