Beauty

Artdeco Arctic Beauty Deel 2

DSC_3554

Hoewel het nog niet sneeuwt ( zou wel leuk zijn met de kerstdagen ūüėÄ ) heeft Artdeco mooie verpakkingen met sneeuwvlokken erop. De nieuwe laatste lijn heet dan ook Arctic Beauty. De volledige collectie kun je hier op deze link terug lezen http://seeyanext.nl/?p=3940.

Ik mocht 3 producten uitproberen uit hun nieuwe collectie. De items zijn de blush, lipgloss en de liquid eyeliner.

DSC_3535

De blush zit in een prachtige verpakking met sneeuwvlokjes erop. Het straalt ook nog eens chique uit.

DSC_3537

Als ik het doosje open doe, zie ik 3 verschillende kleuren roze van donker naar licht. Ook zit hier de sneeuwvlokjes mooi in verwerkt. Het is gewoon bijna zonde om het aan te raken. Ook zit er een spiegel bij waarmee je deze blush makkelijk mee kan nemen voor onderweg.

DSC_3541

De¬†swatch¬†op mijn arm van de 3 verschillende kleuren uit de blush, zou je zeggen dat het eigenlijk qua pigment niet erg opvallend is. Maar omdat het thema Arctic Beauty is ge√Įnspireerd op het prachtige kleurenspectrum wat je kunt vinden in het Noordpoolgebied met ijskristallen, betoverende¬†auroras en gletsjerlandschappen, kan ik mezelf daar in vinden. Dat het koel, zacht en glinsteringen kleuren zijn.

Zo kun je op mijn gezicht zien hoe zacht de kleur is en dat vind ik zelf wel mooi. Niet té aanwezig een mooi gezonde kleur.

DSC_3598   DSC_3583

De glam stars lipgloss zit in een doorzichtige verpakking met een zwarte dop.

DSC_3544

De kleur die ik heb is 33 glam frozen rose. Geeft een subtiele glans en heeft geen shimmers in. De applicator is vrij simpel. De lipgloss zelf vind ik ook fijn aanvoelen.

DSC_3547

Glam stars liquid eye liner doet mij aandenken aan kerstmis of oudjaars avond met vol met glitters. De verpakking is ook vrijwel simpel waardoor je ook de glitters makkelijk kan zien.

DSC_3549

Ik heb de kleur 10 moonlight. Het heeft een dun kwastje waarmee je makkelijk een eye liner kan tekenen. Het is een doorzichtige gel met zilveren glitters erin.

DSC_3552

Hier zie je dat ik bij mij beide ogen de eyeliner heb opgedaan. Zelf kwam ik nadien achter dat je ook eventueel eerst een zwarte eyeliner kan opdoen en daarna de glam stars liquid eyeliner overheen doen. De gel en de glitters voelt prettig aan, droogt vrijwel snel op en blijft mooi op zijn plek zitten.

DSC_3592

Op deze foto zie je alle drie de producten die ik op heb gedaan. De kleuren ogen mooi zacht uit, wat ook de bedoeling was uit de lijn van Arctic Beauty. Zelf vind ik erg mooi draagbare natuurlijke look uitzien.
DSC_3597

Mooie beauty items waarmee je een dagelijks kan dragen, behalve de eyeliner dat vind ik zelf persoonlijk meer voor de feestdagen of andere feestjes. Omdat door de glitters best wel aanwezig is. De producten zelf ben ik ook erg tevreden mee geen min punten op te noemen.

Prijzen van deze producten:
Blush¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬†‚ā¨ 19,95 euro.
Lipgloss¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬†‚ā¨ 11,95 euro.
Liquid Eyeliner¬† ‚ā¨ 10,95 euro.

Ze zijn al te verkrijgen bij o.a. Douglas filialen.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.