Beauty, Lifestyle

Beauty Favorieten 2015

DSC_3812

Nog een paar daagjes en dan zeggen we dag 2015! Zelf kan ik nauwelijks geloven dat het zo snel is gegaan. Ook op de beauty producten dit jaar zaten er ook leuke dingen tussen. Vandaag wil ik aan jullie laten zien wat mijn favorieten beauty producten van 2015 zijn.

DSC_3814

Bij sommige producten wissel ik wel eens, vandaar ook dat je af en toe meerdere producten ziet op één foto. De producten die ik jullie vandaag laat zien zijn ook de meeste al gereviewd, dus die kun je makkelijk op mijn blog terug vinden.

Zo heb ik 2 verschillende bronzers van Catrice en BeeBee. Die van Catrice is een gebakken bronzing powder en heeft een matte kleur. De bronzer van BeeBee heeft drie verschillende kleuren en heeft een subtiele shimmers in. Zelf vind ik fijn om heel het jaar door bronzers te gebruiken. En vooral in de winter zie je niet zo grauw uit.

DSC_3822

Als ik mijn make up op heb gedaan vind ik wel fijn dat gedurende heel de dag mijn make up op zijn plek blijft zitten. En vooral op mijn T-zone dat het matt blijft. Zowel Essence en Catrice vind ik even fijn en nog eens budget proof.

DSC_3821

Als ik net iets extra wil toevoegen dan pak ik de highlighter. De Vivid Baked is een dupe van Nars Albatross. Een mooie gouden gloed. MUA Undress Your Skin een mooie licht roze kleur bijna huidskleur.

DSC_3820

De wel bekende wenkbrauw kit van Catrice rechts onder waarvan het dekseltje snel los van raakt. Je kunt wel zien hoe vaak ik dit heb gebruikt. De laatste wat bij is gekomen is de Christian Faye de wenkbrauw kit en de wenkbrauw gel. Zelf vind ik net zo even goed zowel de budget en de high end wenkbrauw poeder. De wenkbrauw gel had ik eerst in mijn gedachte van hmm is dit wel waard?! Het is een transparante gel en je borstel je wenkbrauw haar in model. Zo zit je wenkbrauw de heel de dag in model en het is waterproof. Dus ik ben er fan van!

DSC_3819

Ik pak al heel gauw deze oogschaduw palette’s. Van NYC Lovatics was een limited edition en de Chocolate Bare van I Heart Make Up was tijdelijk te verkrijgen bij Trekpleister en Kruidvat. De NYC Lovatics vind ik erg fijn omdat op de achterkant staat er verschillende looks die je kan maken. De Chocolate bare ziet er al sowieso erg leuk uit en als hem gebruik ruik je ook nog eens chocolade.

DSC_3818

Deze 2 nagellakjes van ARTDECO super mooie kleuren écht voor de najaar.

DSC_3817

Drie verschillende blushs links onderaan een limited edition van Catrice, middenin hart vormige blush van I Heart Make Up was tijdelijk verkrijgbaar o.a. Kruidvat en Trekpleister. En dan hebben we van Artdeco ook een limited edition. Alle drie qua kleuren zijn verschillend en de pigment is erg goed.

DSC_3816

Hier ben ik erg blij mee met deze nieuwe mascara van Maybelline Lash Sensational Waterproof. Deze kocht ik voor het eerst in Keulen en sindsdien blijf ik even voorlopig trouw aan deze mascara.

Naast de eyeliner pen van Catrice, heb ik ook een andere budget proof eyeliner pen bij mijn make up stash toegevoegd. Dat is de NYC Big Bold & Precise.

DSC_3825

Na de zomer ben ik deze foundation gaan gebruiken Super Stay 24 van Maybelinne. Ik moet zeggen ben er erg tevreden over. Het blijft allemaal op zijn plek zitten en brengt fijn aan.

Catrice camouflage concealer waterproof makkelijk en fijn aan te brengen .

DSC_3824

Zelf hou ik erg van nude lip kleuren. Ik heb van Essence de kleur Cool Nude écht een dupe van MAC Faux. Dus mocht je een budget willen dan is de Essence Cool Nude een aanrader van MAC. MUA Luxe ook een nude kleur voelt erg zacht aan. De lipstick van Catrice uit een limited edtion een mooie donkere fuchsia roze.

DSC_3823

Wat waren jou favorieten beauty producten van 2015?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

7 Comments

  1. Leuke favorieten meis! Ik ben nu best benieuwd naar de bronzers omdat je wel ongeveer dezelfde huidskleur als mij hebt. 😀

    1. Aaah dankjewel dat mijn artikel leuk vond om te lezen Lariesa! De bronzers ben ik zelf erg weg van en ook handig en ook fijn om te horen dat we ongeveer dezelfde huidskleur hebben. 🙂

  2. Over de MUA highlighter heb ik nog staan twijfelen in de winkel, ziet er zo mooi uit! Jah mijn favorieten weet je ondertussen al 😀

    1. De highlighter van MUA kun je ook al dagelijks gebruiken, als je eventueel een subtiele glansje wilt hebben. Kan het ook wel begrijpen dat je nog aan het twijfelen bent. Zelf heb ik dat ook bij sommige producten of ik die écht daadwerkelijk wil aanschaffen.

  3. Wat een mooie/leuke producten allemaal. Die laatste lippenstift van MAC Faux vind ik echt super mooi! -x-

  4. Ik wil die baked highlighter ook zo graag! Lijkt me zo fijn. Leuk lijstje! Geen favoriete kwasten?

    1. Hi Mariska, ja dat geloof ik graag de baked highlighter is ook erg ontzettend mooi. Jáá ik heb ook mijn favoriete kwasten, maar daar wilde ik een aparte blogpost van maken ;-). Dankjewel dat je mijn lijstje leuk vindt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.