Beauty

BeeBee Bronzer

DSC_3197
Soms vragen mensen aan mij of de makeup producten die je van makeupactie krijg gratis is? Omdat ze weleens ook op sociale media zien dat er gratis bij staat. Eerder in een andere blogpost had ik al een keer uitgelegd hoe het in zijn werking gaat. Voor nu wil ik het nog een keer uitleggen hoe het in zijn werking gaat bij makeupactie.

In principe is het niet helemaal gratis, je betaald elke maand € 4,95 euro alleen voor verpakking & verzendkosten in totaal. Bij je aller eerste zending die je krijg betaal je maar € 1,- euro voor. Daarna elke maand € 4,95 euro. Let op als je eenmaal je eigen heb ingeschreven bij makeupactie & mocht je daarna geen interesse hebben moet je voor de 15e van de derde maand opzeggen!

Je krijgt elke maand één full size product, wat je krijg weet je eigenlijk niet van tevoren. Het is dus altijd een verrassing wat je krijgt. Tot nu toe ben ik erg tevreden wat ik heb gekregen & de prijzen van de producten die ik heb gekregen liggen allemaal boven de € 10,- euro. Dus ik vind het zelf wel de moeite waard.

2 weken terug heb ik deze mooie bronzer binnen gehad van het merk Beebee. Prachtige verpakking & door de gouden letters zien ze nog eens luxe uit. Erg handig dat de deksel doorzichtig is, zo kun je ook zien wat voor kleur het is.

DSC_3200

Er zitten 3 verschillende kleuren, je kunt het zowel de kleuren apart & samen combineren. De middelste kleur op mijn arm heeft als enige shimmers in. De kleur die ik heb ontvangen is de 9 natural tan.

DSC_3204

Hier zie je de bronzer dat ik op mijn gezicht heb aangebracht. De kleuren heb ik samen gecombineerd. Zelf vind ik een mooie matte kleur bij elkaar & de shimmers vind ik eigenlijk ook mee vallen. Eerst was ik ook bang tijdens mijn swatch omdat de middelste kleur met die shimmers erin meer naar het oranje neigt. Maar gelukkig is dat niet zo.

beebee bronzer

Mocht je nou interesse hebben om elke maand één leuke beauty product full size te krijgen van makeupactie dan verwijs ik je door naar deze link http://www.makeupactie.nl

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.