Beebee Hypnose Long Lasting

DSC_4569

Elke maand krijg ik een product van Make-up actie en het is een verrassing wat je krijgt elke maand. Nu kwamen ze met een eyeliner genaamd Hypnose Long Lasting. Hoewel ik graag eyeliner draag ben ik altijd opzoek naar dé perfecte eyeliner. Maar dat geldt ook natuurlijk voor de anderen make-up producten. Dus ik ben erg benieuwd hoe deze eyeliner mij gaat bevallen.

De eyeliner zit in een zwarte omhulsel met gouden letters erop. Zoals je op de omhulsel leest moet deze eyeliner lang op zijn plek blijven zitten gedurende de hele dag. Dus ik zeg laat ik dan gauw uitproberen.
DSC_4573

De kleur die ik heb ontvangen is natuurlijk in de kleur zwart. De eyeliner pen heeft een puntige vorm waarmee ik zelf het liefst met zulke eyeliner’s graag meewerk.
DSC_4577

Eyeliner is toch altijd een kunst om meteen goed een lijntje te zetten en vooral als je een wing wilt hebben. Ik moet zeggen bij mij lukt het aardig die ene keer helemaal goed en dan andere keer weer wat minder. Maar hey oefening baart kunst zeggen ze toch? En dit keer vindt ik zelf aardig gelukt. De eyeliner voelt prettig aan en droogt erg snel op, waardoor als je eventueel wilt corrigeren een vochtige wattenstaafje bij de hand moet hebben.
DSC_4615     DSC_4614

De kleur is ook goed zwart en ik vind hem helemaal top omdat het gedurende dag op zijn plek blijft zitten zelfs met mijn af en toe vochtige ogen door de hooikoorts. Ook als ik mijn make-up eraf ga halen ’s avonds gaat de eyeliner ook makkelijk eraf. Soms heb je met sommige eyeliners die erg moeilijk eraf gaan. Dat heb ik zelf ook een keer meegemaakt en dat is vrijwel vervelend als je een vervaagd lijn zie zitten.

De Hypnose Long Lasting is los te koop voor € 21,95 euro zie hier link Hypnose Long Lasting.

Liefs,
Jennifer

6 Comments

 • Monica 11/04/2016 at 18:41

  Ik ken het merk nog niet maar ziet er wel goed uit. Ben ook nog altijd opzoek naar de perfecte eyeliner.
  Mooie blog heb je trouwens! Xx

  Reply
  • Jennifer 12/04/2016 at 15:59

   Hi Monica, dankjewel dat je mijn blog mooi vindt! En ook jij bedankt voor je bezoekje aan mijn blog! x

   Reply
 • Melike 10/04/2016 at 22:11

  Ik ken dit merk nog niet, maar het ziet er goed uit! Vaak heb ik bij dit soort stiften dat ze niet zwart genoeg kleuren, maar deze lijkt dat wel te doen. Eyeliner staat je trouwens heel mooi!

  Reply
  • Jennifer 12/04/2016 at 16:01

   Daar zit wat in inderdaad, dat sommige eyeliners niet genoeg zwart zijn van kleur. Of ze zijn al uitgedroogd als je eenmaal thuis heb liggen. Maar deze is zeker een aanrader! Dankjewel dat je mijn eyeliner mooi vindt staan. 🙂

   Reply
 • Jolanda 09/04/2016 at 20:21

  Leuk! Ik ken het merk niet, maar klinkt goed. Toch ben ik niet altijd fan van zulke tip, krijg dat daardoor niet altijd goed aangebracht.

  Reply
 • Iris 09/04/2016 at 11:50

  Dit lijkt mij een fijn product! Hij is mooi donker van kleur en dat is altijd precies wat ik zoek haha!

  Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.