Beauty

Beebee Natural Creamy Finish

DSC_3967

Makeupactie.nl heb je weleens voorbij zien komen op sociale media, zelf ben ik al enige tijd lid van. Je krijgt elke maand 1 fullsize product ter waarde max. € 20,- euro. Alle make up producten zijn dierproef vrij.

Vandaag heb ik dan ook 2 laatste producten van Makeupactie binnen gekregen, die ik graag wil gaan uittesten. Deze producten kun je ook los kopen voor een vaste prijs die ze vragen, als je geen lid wilt worden. En als je wel lid van ben dan kun je als nog de producten opnieuw bestellen als het je bevalt. Alle producten zijn van het merk Beebee professional.

Ik begin bij de Natural finish foundation, deze foundation is bedoeld tegen imperfecties en zorgt voor een schitterende huid tot wel 24 uur lang. Daarnaast zit er aloe, silk proteins en vitamin E in. De perfect Match Foundation t.w.v. € 20,75 euro.

DSC_3975

Het zit een standaard tube van 30ml. Als ik de dop eraf draai ziet het zo eruit.

DSC_3977

De kleur ziet er licht beige eruit.

DSC_3979

Hier zie je dat ik alleen de foundation op heb en alleen mijn wenkbrauwen heb gedaan. Het smeert fijn uit en het voelt ook prettig aan. Alleen de kleur mocht voor mij één tintje donkerder mogen. Nu ziet het voor mij te wit uit, maar goed als ik misschien de rest van mijn make up op heb gedaan dat het dan wel meevalt.

2016-01-17-20-30-35-147

De eyeshadow stick zit in een zwarte huls met gouden letters erop. Deze eyeshadow stick is t.w.v. € 17,95 euro.

DSC_3972

Het is een creamy eyeshadow en je kunt hem omhoog draaien. De kleur die ik heb ontvangen is rose goud.

DSC_3974

Nu pak of koop ik eerlijk gezegd nooit alleen deze kleur , omdat het voor mij is het net of ik ziek uitziet. Maar dat houdt mij niet tegen om het niet uit te proberen. Hier zie je alleen de creamy eyeshadow die ik op heb gedaan. Het werkt fijn en het voelt ook prettig aan. Voordat ik de creamy eyeshadow op doe, doe ik eerst oogprimer op mijn oogleden en daarboven. Dat voorkomt ook als je een vettige huid heb dat het in je arcadeboog vlekt.

2016-01-17-20-31-36-535 2016-01-17-20-31-20-056

Omdat ik de kleur rose goud alleen mij niet natuurlijk vindt staan, gebruik ik daarnaast andere kleuren van Make up Revolution Eyeshadow Flawless Palette.

Onder mijn wenkbrauwen breng ik de kleur Uncover.
DSC_4062

Daarna de kleur Lowlite in mijn arcadeboog.
DSC_4063

En om wat diepte te brengen zet ik een Vtje aan de buitenste ooghoeken in mijn arcadeboog en de vorm ‘V’ breng ik dan zo ‘>’ op zijn zijkant. De kleur die ik dan gebruik is Burgandy Nights. Met dezelfde kleur zet ik daarmee onder mijn onderste wimpers een lijntje.
DSC_4064

En zo ziet het dan eruit, de kleuren komen allemaal goed overeen en het ziet er ook natuurlijk uit.
2016-01-17-20-29-26-395 2016-01-17-20-29-41-596

Hier zie je de eind resultaat. Eerder in het begin zei ik al dat de foundation mij te wit maakte. Nadat ik bronzer, blush en highlighter op heb gedaan ziet er natuurlijker uit. Dus alleen een foundation op doen is bij mij geen optie en ook de creamy eyeshadow moet ik ook samen combineren met andere kleuren zodat het meer spreekt.

De producten zelf smeert, voelt prettig aan én het blijft de hele dag goed zitten zowel de foundation en de creamy eyeshadow. Dus daar ben ik wel tevreden over.

2016-01-17-20-26-25-817

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de producten van Beebee professional en overige informatie zet ik hier een link van http://www.makeupactie.nl.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

12 Comments

 1. Romy says:

  De foundation die je hebt gebruikt gebruik ik zelf ook alleen bij mij is hij bijna op en weet niet waar ik heb weer opnieuw kan kopen weet jij het misschien?

  1. Hoi Romy,

   Ik zie dat ze niet op hun website te verkrijgen te zijn. Mijn advies neem anders contact met hun op https://nl.makeupactie.com/contact. Wie weet hebben ze in hun magazijn de producten die jij zoekt wel ergens liggen, die ze niet meer verkopen.

 2. Nog nooit gehoord zelfs van dat merk, maar het ziet er wel goed uit. Misschien net iets te roze van ondertoon, maar dat kan ook de belichting zijn? In ieder geval zeker waar voor je geld.

  1. Hi Jasmine, Zelf had ik in het begin ook nog nooit van deze merk gehoord, totdat ik op mijn Facebook voorbij zag komen. Ja het kan dat het misschien daar aan ligt. Verder doen deze producten prima hun ding 🙂

 3. Mooie look heb je ermee gemaakt! De oogschaduw stick vind ik op zichzelf niet zo speciaal, maar met het gebruik van andere kleurtjes erbij vind ik hem wel leuk!

  1. Hi Laura, Dankjewel dat je het mooi vindt 🙂 ja alleen de oogschaduw stick in die kleur vond ik ook niet speciaal, dus vandaar met andere kleurtjes toegevoegd.

 4. De foundation egaliseert je huid heel erg mooi!

  1. Dankjewel Sabrina, Ben er ook zeker blij mee dat de foundation zijn werk goed doet.

 5. Maak je tint mooi egaal! Ziet er goed uit. Is dat een sleek oogschaduw palletje?

  1. Hi Dilini, Dankjewel dat je het mooi vindt 🙂 Nee de oogschaudw palette is van Make up Revolution Flawless.

 6. De kleur ziet er wel een beetje licht uit. De oogschaduw ziet er heel goed uit!

  1. Vind de oogschaduw ook heel goed uit zien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.