Beauty, Verzorging

BeeBee Professional Cream

Processed with VSCOcam

Tijdens de zomermaanden draag ik zo min mogelijk make up. Maar als ik toch iets op mijn gezicht wilt hebben dan pak ik gauw naar de bb cream. Nu kreeg ik van de week een bb cream opgestuurd die ik natuurlijk wil uitproberen.

De vorige keer had ik over een kwast van het merk BeeBee waar ik erg enthousiast was overgeschreven zie deze link http://seeyanext.nl/?p=1957. Nu kreeg van de week een BB cream binnen van het merk BeeBee professional. Ook heb ik de vorige keer bij mijn andere blogpost overschreven wat het verschil tussen al die bb, cc & gg cream zijn zie deze link http://seeyanext.nl/?p=2591.

Op de verpakking  staat er op Daily All In One, colour correcting, skin protector & cover imperfactions. Wat ik dan wel raar vindt is dat er geen spf op staat, omdat er wel op de verpakking aangeeft dat deze product je huid van je gezicht beschermd. Ook is het onduidelijk voor welke huidtype geschikt voor is.

Processed with VSCOcam

Het is een klein tubetje van 30ml & is beige van kleur. Er staat duidelijk op wat het is & heeft een draaidop wat je makkelijk eraf kan draaien.

Processed with VSCOcam

De kleur die ik heb ontvangen is nr.2 Natural. Het is een beige kleur met klein beetje gelig ondertoon. Zelf vind ik de kleur goed bij mij passen. Omdat ik onduidelijk vond wat voor spf erin zit, heb ik een zonnebrandcreme  speciaal voor je gezicht samen met deze bb cream gemixt. Verder zit deze fijn op mijn gezicht, tijdens het aanbrengen smeert deze ook goed & dekt ook rode vlekken op mijn gezicht.

Processed with VSCOcam Processed with VSCOcam

Het is een fijne bb cream doet eigelijk alles wat op het verpakking staat, alleen de de skin protector is onduidelijk. Verder weet ik niet of er meerdere kleuren te verkrijgen is, want dit komt namelijk via makeupactie & elke maand is een verrassing wat je krijgt.

Mocht je nou ook geïnteresseerd zijn om elke maand een onbekende product te ontvangen (is niet gratis) http://www.makeupactie.nl/ .

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. De kleur lijkt perfect te passen voor je, mooi. Vind het ook wel fijner als fabrikanten duidelijk vermelden hoeveel SPF ze erin vermengen, want als het er niet op staat denk ik dat het iets laag is als SPF 5 of dergelijke.

    1. Hoi Jasmine,
      Inderdaad het is wel erg fijn om te weten wat voor spf erin zit. Ook vind ik erg fijn om mijn huid beschermt te hebben tegen de zon. Dankjewel dat je de kleur bij mij vindt passen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.