Beauty

Blush Flush


Draping of wel contouring met een blusher is momenteel de meest populaire make-up trend op de catwalks. De CATRICE Limited Edtion ‘Blush Flush’ tilt draping naar een hoger niveau. Verschillende texturen en veelzijdige blushtinten om mee te contouren en highlighten zorgen voor een prachtige, trendy.

DOUBLE FACE BRUSH
De dubbelzijdige kwast met synthetische haren is flexibel in te zetten. Met de zwarte zachte haren breng je poeder mooi egaal aan
op de huid. De lichte kant van de kwast met rechte haren is ideaal om een romige textuur perfect met de huid te laten blenden. € 4,99 euro.

OMBRÉ BLUSH PALETTE
Het blushpalet met zachte poedertexturen bevat verschillende tinten met effecten die variëren van mat tot glinsterend. Met prachtig kleurverloop en een scala aan toepassingsmogelijkheden: voor stralende en frisse teint. € 5,59 euro.

FLUID GLOW
De vloeibare textuur geeft je make-up een glanzende finish en is ideaal te doseren door middel van een pipetje. De Fluid Glow kan solo worden gebruikt, maar ook als basis onder je poeder. De glow is een ware must-have voor je make-up collectie! € 4,99 euro.

CUSHION POWDER CHEEKS
De romige poeder texturen bevinden zich in de dop van deze handige stick. En de sponsapplicator maakt het aanbrengen van je blush wel heel
gemakkelijk. Ideaal voor onderweg! € 4,99 euro.

BLUSHING MOUSSE
De mousse biedt een prachtige matte dekking en de sponsapplicator maakt het aanbrengen super gemakkelijk! De mousse is perfect te
gebruiken als basis onder poedertexturen.

BUTTER TO POWDER BLUSH
De boterige textuur transformeert op de huid in een prachtige tint met een poederachtige finish. In drie bijzonder frisse kleuren die zeer goed dekken! € 3,99 euro.

De butter to powder blush ben ik zelf erg nieuwsgierig naar.  Meer in de zin van wat een boterige textuur aanvoelt, maar dan alsnog een poederachtige finish. Hmm ik zal af en toe eens binnen lopen als de producten eenmaal in de schappen liggen. De producten zijn te verkrijgen bij Kruidvat & Trekpleister filialen.

You may also like...

1 Comment

  1. Ben benieuwd naar alle producten, vooral de kwasten! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.